Acasă Actualitate PERICOL PE DN 1C DEJ – BAIA MARE: O comisie verifică denivelările...

PERICOL PE DN 1C DEJ – BAIA MARE: O comisie verifică denivelările și fisurile care pun în pericol traficul rutier într-o zonă intens circulată

DISTRIBUIȚI

PERICOL PE DN 1C  O comisie de verificare condusă de prefectul județului Maramureș, Sebastian Lupuț, s-a deplasat astăzi într-o zonă intens circulată a Drumului Național 1C Dej – Baia Mare după ce s-a constatat că în urma unor lucrări desfășurate pe drum, terasamentul a cedat. Lucrările au avut loc la kilometrul 111+216.50-111+255.80.

Conform unui comunicat de presă transmis de către Instituția Prefectului, în urma verificărilor efectuate de către comisie s-a constatat că, pe această porțiune, carosabilul prezintă denivelări și fisuri, punând în pericol traficul rutier.

PERICOL 2

„În 2015 a fost efectuată o expertiză tehnică la tronsonul afectat iar concluziile și recomandările din acel moment rămân valabile și în prezent, pentru stabilizarea acestor alunecări de teren este imperios necesară ca lucrările de consolidare prevăzute în expertiza tehnică să fie realizate în cel mai scurt timp”, se arată în comunicatul de presă.

PERICOL

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA