AcasăActualitate112PERICOL ÎN CAMPUS – Studenți din București, amenințați cu pistolul de un...

PERICOL ÎN CAMPUS – Studenți din București, amenințați cu pistolul de un bărbat

spot_img

DISTRIBUIȚI

PERICOL ÎN CAMPUS  Bărbatul în vârstă de 32 de ani, care a ameninţat cu pistolul trei tineri care stăteau în faţa unui cămin studenţesc, a fost reţinut sâmbătă de poliţie, după ce a fost audiat mai multe ore.

„A fost reţinut acum, urmează să fie dus la Parchet, să fie prezentat unui procuror şi vedem ce măsuri va dispune, dacă menţine până la urmă reţinerea, dacă merge cu propunere (n.r. – de arestare preventivă) la instanţă”, a precizat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Şefan Ghebaur.

Potrivit acestuia, cel în cauză este cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri şi alte violenţe şi ameninţare.

Bărbatul a ameninţat cu pistolul trei tineri care stăteau în faţa unui cămin studenţesc, în noaptea de joi spre vineri. El s-a prezentat, sâmbătă dimineaţă, la secţia de poliţie, unde a predat şi arma, un pistol cu bile. Bărbatul în cauză şi-a justificat gestul pe fondul unor repetate stări de scandal şi gălăgie pe care le-ar fi provocat tinerii, în condiţiile în care locuieşte foarte aproape de căminul respectiv.

 

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA