AcasăAdministrațiePERFORMANŢE RECOMPENSATE - Sportivii de elită și elevii olimpici ai Maramureșului vor...

PERFORMANŢE RECOMPENSATE – Sportivii de elită și elevii olimpici ai Maramureșului vor fi premiați de Consiliul Județean

DISTRIBUIȚI

PERFORMANŢE RECOMPENSATE Respectând tradiția fiecărui an, Consiliul Județean Maramureș premiază sportivii care au făcut cunoscut numele județului în competițiile naționale, europene sau mondiale.

Premii au fost acordate și elevilor olimpici ai județului, cei care au demonstrat că, prin studiu și perseverență, poți atinge cele mai nebănuite căi ale cunoașterii.

Premierea a avut loc la Palatul Administrativ din Baia Mare.

Și în acest an s-a alocat, prin hotărâre de Consiliu Județean, suma de 50.000 de lei pentru premierea sportivilor și alți 70.000 de lei pentru premierea olimpicilor.

La ora bilanțului avem nu mai puțin de 30 de sportivi care au dus numele județului dincolo de granițele țării noastre, participând la întreceri internaționale. Dar și patru echipe maramureșene care s-au remarcat prin rezultate formidabile în competițiile purtate. Aceştia, alături de antrenorii lor, au fost recompensați de Consiliul Județean Maramureș.

PERFORMANŢE RECOMPENSATE În ceea ce privește elevii olimpici ai județului, numărul acestora pare să crească de la an la an.

Astfel, dacă în 2016 au fost premiați 169 de elevi și 135 de profesori, în 2017 numărul olimpicilor a crescut la 185, iar al dascălilor coordonatori la 150.

Șeful administrației județene, Gabriel Zetea, a declarat că orice societate are datoria de a aduce, în prim-plan educația și sănătatea, iar sportul înseamnă sănătate.

”În anul care tocmai se încheie, CJ Maramureș a derulat foarte multe proiecte în parteneriat cu ISJdar și cu școli din județ care au dorit să implementeze proiecte județene, naționale sau europene. Acum este o bucurie să îi avem alături de noi pe cei care excelează atât în domeniul sportiv, cât și în cel educațional.

Educația și sănătatea sunt domenii foarte importante, în care instituția Consiliului Județean va investi și în viitor. Toți acești sportivi și elevi olimpici, alături de antrenorii și profesorii care i-au pregătit, sunt o mândrie pentru noi.

Prin ei, numele județului a ajuns cunoscut în lumea întreagă și ei sunt viitorul nostru, viitor care sperăm cu toții să fie unul cât mai luminos”, a declarat Gabriel Zetea.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA