spot_img
AcasăActualitatePERFORMANŢĂ PREMIATĂ - Diplome şi aprecieri pentru poliţiştii maramureşeni

PERFORMANŢĂ PREMIATĂ – Diplome şi aprecieri pentru poliţiştii maramureşeni

spot_img

DISTRIBUIȚI

PERFORMANŢĂ PREMIATĂ Pentru rezultatele foarte bune obţinute în activitate şi modul profesionist în care au acţionat pe timpul misiunilor, astăzi, 25 aprilie, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş patru poliţişti maramureşeni au primit diplome din partea conducerii unităţii. Alţi doi poliţişti au fost felicitaţi pentru rezultate sportive.

Este vorba despre agent principal de poliţie BUD MARIUS-IOAN şi agent principal de poliţie MIHUȘ IONUȚ-RADU, din cadrul Poliţiei Oraşului Seini, care au primit „Mulţumiri scrise” pentru implicarea în prinderea, identificarea și reținerea autorului infracțiunii de tentativă de omor comise pe raza judeţului Bistrița-Năsăud în data de 14.04.2018.

Agent șef adjunct de poliţie ȚIȚOC ALIN-CIPRIAN şi agent șef adjunct de poliţie CORNEA ADRIAN-IOAN, din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Grupa Canină au primit „Mulţumiri scrise” şi au fost felicitaţi pentru profesionalismul dovedit în acțiunile de identificare a autorilor unor infracțiuni de furt.

De asemenea, agent de poliţie AUGUSTIN LAURA-ANAMARIA şi agent principal de poliţie BELLA VIOLETA-PANSELUȚA au fost felicitate pentru rezultatele foarte bune obţinute la etapa finală a Campionatului de UNIFIGHT al Ministerului Afacerilor Interne, ediţia 2018.

Pe lângă aprecierile primite din partea conducerii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, aceştia vor fi recompensaţi financiar de către Corpul Naţional al Poliţiştilor – Consiliul Teritorial Maramureş.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA