spot_img
AcasăActualitatePERFORMANȚĂ PENTRU BAIA MARE – Sportivii băimăreni de la GI DO Taekwon-do...

PERFORMANȚĂ PENTRU BAIA MARE – Sportivii băimăreni de la GI DO Taekwon-do Pronetis, vicecampioni la International Romanian Open Tournament

spot_img

DISTRIBUIȚI

PERFORMANȚĂ PENTRU BAIA MARE   În perioada 15 – 16 iunie, secția clubului GI DO Taekwon-do Pronetis Baia Mare, pregătită de instructorul Rogoz Ionuț a participat reprezentată fiind de 7 sportivi la competiția internațională de Taekwon-do „International Romanian Open Tournament”.

Un număr de 350 de sportivi din 14 țări (Anglia, Austria, Bulgaria, Bosnia Herțegovina, Cehia, Croația, Italia, Macedonia, Republica Moldova, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ungaria și România) au participat la una dintre cele mai mari competiții de Taekwon-do.

Șapte sportivi băimăreni au participat la competiție, reușind performanța uimitoare de a urca cu toții pe podium. Trei locuri de vicecampioni și patru locuri 3 au obținut sportivii băimăreni antrenați de Rogoz Ionuț.

 

Vicecampioni:

 

Bîtea Florentina

Tull Senioare 2 – 1 Gup

Lupta Senioare -52 kg

 

Bota Alin

Tull Seniori 6 – 5 Gup

Lupta Seniori -71 kg

 

Câmpan Laura

Tull Senioare 6 – 5 Gup

Lupta Senioare -77 kg

 

Locul III:

 

Costea Alex

Lupta Juniori -75 kg (reusind un KO in optimile piramidei)

 

Lopes Ricardo

Tull Juniori 2 – 1 Gup

 

Mihalcici Cosmin

Lupta Juniori -63 kg

 

Revnic Elias

Tull Juniori 8 – 7 Gup

Lupta Juniori -60 kg

 

Pe aceasta cale multumim parintilor, tuturor sustinatorilor si domnului Fantana Dorel pentru sprijinul acordat. Felicitari domnului Romeo Tulkos si Federatiei Romane de Sporturi Martiale Coreene pentru organizarea acestei competitii, fiind a 2 a ca dificultate pe plan European”, spun reprezentanții clubului.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA