AcasăEvenimentSportPERFORMANȚĂ - Echipa Rus Team a obținut rezultate bune la festivalurile de...

PERFORMANȚĂ – Echipa Rus Team a obținut rezultate bune la festivalurile de dans

spot_img

DISTRIBUIȚI

În ciuda faptului că iarna îşi face deja simţită prezenţa, competiţiile de dans sprotiv continuă să încălzească atmosfera, atât pe plan naţional cât şi internaţional, contribuind la conturarea tabloului de basm al pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă.

Emoţiile au fost la cote maxime weekendul trecut, 28-29 noiembrie 2015, pentru echipa Rus Team. Sportivi şi conducerea clubului au luat parte la competiţii de dans desfăşurate la Tallinn, Estonia, şi în Cluj Napoca.

Amintim, în primul rând, rezultatul obţinut de perechea formată din Paul Rednic și Roxana Lucaciu. După locul 3 obţinut la categoria Youth Standard, în urmă cu o săptămână, la Viena, în cadrul Campionatului Austria Open 2015, aceştia reuşesc să obţină titlul de campioni la aceeaşi categorie, WDSF Youth Standard, la  WDSF TALLINN OPEN 2015, Estonia, un cadou deosebit dăruit de aceştia cetăţenilor români de ziua naţională a României.

În al doilea rând, vorbim despre rezultatele deloc neglijabile obţinute pe plan local, în cadul Napoca Dance Fest, concurs naţional desfăşurat în Cluj Napoca, la Sala Sporturilor Horia Demian, competiţie organizată de clubul de dans sportiv Diamond Dance în colaborare cu Federaţia Română de Dans Sportiv şi cu administraţia locală, unde s-a oferit un spectacol pe cinste publicului prezent.

  • Rusu Alexandru şi Rusu Maya – Loc 2 Open Basic 8 dansuri 6-11 ani;
  • Varga Andrei Radu şi Ghita Carla Maria – Loc 3 clasa „D” 12-13 ani;
  • Kiss Bertalan Cristian şi Illyes Dalma Maria: Loc 3 clasa „E” Latino 16-34 ani; Loc 5 clasa „E” Standard 16-34 ani şi Loc 9 Open Basic Standard 19-34 ani;
  • Coman Marius Vasile şi Răduţ Ioana Eleonora – Loc 4 Open Basic Standard 19-34 ani;
  • Szabo Rolland şi Barta Timea – Loc 6 Open Basic Standard 19-34 ani.

Evoluţia sportivilor legitimaţi la clubul de dans sportiv Rus Team Baia Mare este evidentă şi binemeritată; o răsplată pentru sârguinţa cu care muncesc, antrenându-se zilnic, sub îndrumarea necontenită a antrenorului lor, domnul Alexandru Rusu. Aceştia au adus “acasă” titluri de campioni internaţionali şi poziţii de podium sau apropiate de acesta, fapt pentru care preşedintele clubului, şi totodata antrenorul lor, domnul Rusu Alexandru felicită perechile participante, în special, pentru dansurile pline de emoţii transpuse pe ring.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA