AcasăEvenimentSportPERFORMANŢĂ - CS Ştiinţa Electro Sistem, trei medii de aur, trei de...

PERFORMANŢĂ – CS Ştiinţa Electro Sistem, trei medii de aur, trei de argint şi două de bronz la Campionatele Naţionale pe Echipe la Orientare în Alergare de la Vâlcea (FOTO)

DISTRIBUIȚI

PERFORMANŢĂ În perioada 28 aprilie – 1 mai, în judeţul Vâlcea s-au desfăşurat Campionatele Naţionale pe Echipe la Orientare în Alergare pentru juniori, tineret şi seniori, întreceri desfăşurate sub egida Federaţiei Române de Orientare în parteneriat cu Clubul Sportiv Ecosport Râmnicu Vâlcea.


Circa 300 de sportivi din întreaga ţară au ţinut să ia parte la aceste întreceri, care s-au desfăşurat pe hărţi şi zone foarte grele atât din punct de vedere fizic cât şi tehnic.

Campionatul Naţional pe Echipe s-a derulat pe parcursul a trei zile şi a constat în cumularea rezultatelor obţinute de concurenţi în cele trei etape de competiţie.

Primii doi concurenţi de la acelaşi club sportiv cu cele mai bune rezultate cumulate formează echipa ce punctează în clasamentul final.

Datorită acestor aspecte, echipele învingătoare trebuiau să fie cât mai omogene şi mai constante.

CS Ştiinţa Electro Sistem Baia Mare s-a prezentat cu încredere la această competiţie de anduranţă, fiind conştientă de valoarea echipelor cu care s-a aliniat la start.

Rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor, clubul sportiv urcând pe podiumul de premiere cu opt echipe, obţinând astfel trei titluri de campion naţional, trei medalii de argint şi două de bronz, fiind de altfel cel mai medaliat club sportiv de la aceste importante întreceri.

Toţi sportivii şi-au adus contribuţia la această frumoasă zestre de medalii, însă trebuie remarcate evoluţiile foarte bune ale sportivilor David Hreniuc, Andreea Manu, Cătălin Vădean şi Alexandra Roman, cei care au reuşit prin rezultatele lor să îşi aducă un aport important la cucerirea preţioaselor medalii naţionale de către echipele lor.

Rezultatele obţinute

Locuri I: Manu Andreea cu Sabou Tania la F12, Roman Alexandra cu Creciun Alexandra la F14, Hreniuc David cu Kotai Alexandro la M12
Locuri II: Ghit Denisa cu Tecă Alina la F16, Vădean Cătălin cu Strâmbu Luca la M14, Peleş Vlad cu Iacob Adrian la M16
Locuri III: Biro Alexandru cu Crişan Ionuţ la M18, Mate Sergiu cu Hreniuc Alex la M20.

Clubul organizator a decis să premieze şi rezultatele individuale ale sportivilor la toate categoriile de vârstă. Astfel, după cumularea rezultatelor din toate zilele de concurs, Trofeele Olteniei au fost cucerite de următorii:

Locuri I: Manu Andreea la F12, Roman Alexandra la F14, Hreniuc David la M12, Vădean Cătălin la M14, Sebestyen Istvan la M35
Loc II: Sabou Tania la F12
Loc III: Tecă Alina la F16, Peleş Vlad la M16

Următoarea competiţie la care se vor prezenţa componenţii echipei CS Ştiinţa Electro Sistem Baia Mare se va derula la Poiana Pinului (judeţul Buzău), în perioada 6-7 mai, unde vor avea loc calificări pentru accederea în loturile naţionale de juniori şi tineret.

Informaţii şi foto furnizate de CS Ştiinţa Electro Sistem Baia Mare

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA