AcasăEvenimentSportPERFORMANȚĂ - Cătălina Ponor: Am reușit să fac primul concurs cu un...

PERFORMANȚĂ – Cătălina Ponor: Am reușit să fac primul concurs cu un rezultat satisfăcător

spot_img

DISTRIBUIȚI

Gimnasta Cătălina Ponor declară că a reușit să facă, după 4 ani, primul concurs cu rezultat satisfăcător, în care a cucerit aurul la bârnă, la Cupa Mondială de gimnastică artistică de la Doha (Qatar), informează pagina sa de Facebook.

”În sfârșit după 4 ani, după o operație în care am tras cu greu și la care încă mai resimt dureri, cu incertitudini dacă voi mai reuși sau nu, după multă muncă și ambiție, am reușit să fac primul concurs cu un rezultat satisfăcător. Zic satisfăcător, fiindcă mai este mult de muncă, iar de-abia de acum concursurile și partea grea încep, dar mă duc înainte mai încrezătoare”, precizează Cătălina Ponor.

În continuare, ea a menționat: ”Vreau să mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost și sunt alături de mine și m-au încurajat la fiecare pas. Sănătatea este singurul lucru de care atât eu cat și fetele avem nevoie”.

Cătălina Ponor a cucerit, sâmbătă, medalia de aur la bârnă, la Cupa Mondială de gimnastică artistică de la Doha (Qatar).

Reprezentanta țării noastre a intrat în finală cu cea mai mare notă și s-a impus cu 14,650 puncte.

Argintul a revenit sportivei Thauany Lee de Araujo (Brazilia) cu 14,150 puncte, iar bronzul Filipei Martins (Portugalia), cu 13.900 puncte.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA