spot_img
AcasăActualitatePERFORMANȚĂ ÎN BAIA MARE – Salarii de până la 20.000 de lei...

PERFORMANȚĂ ÎN BAIA MARE – Salarii de până la 20.000 de lei lunar pentru medicii de la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare

DISTRIBUIȚI

PERFORMANȚĂ ÎN BAIA MARE  Sorina Pintea face performanță la Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, acolo unde este manager. Prezentă la Conferința Națională de Farmacoeconomie și Management Sanitar – Ediția a IV-a, Sorina Pintea a explicat ce se întâmplă la instituția pe care o conduce, scrie DC News.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş”, unii medici ajung și la 20.000 lei salariu lunar. De ce? Pentru că sunt motivați. Astfel, 50% din veniturile suplimentare, strânse din servicii, analize cu plată, internări ale oamenilor fără asigurare etc, le revin medicilor care efectuează operațiunea.

Au crescut exponențial atât veniturile spitalului, cât și salariile. Unii dintre medici câștigă și 20.000 de lei pe lună. Din acest motiv, o parte din cei care lucrau în spitalele private s-au întors la stat. Sorina Pintea a spus că din banii strânși, Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” a fost dotat cu aparatură de specialitate.

A patra ediție a CNFMS are loc în perioada 12-15 octombrie 2017 la Hotel Piatra Mare din Poiana Brașov. Evenimentul este organizat sub egida ISPOR România, Camera Deputaților-Comisia pentru Sănătate, Societatea Română de Farmacoeconomie, UMF Tîrgu-Mureș-Centrul de Cercetare pentru Politici de Sănătate și Management, Universitatea Sapientia.

Organizator științific este UMF Tîrgu-Mureș și Asociația Suryam, managementul tehnic al evenimentului fiind asigurat de Health Events. An de an, organizatorii CNFMS și-au dorit să aducă în atenția participanților teme și specialiști care să ofere, din experiența acumulată, soluții pentru rezolvarea problemelor identificate.

Sursă info.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA