spot_img
AcasăEvenimentPERCHEZITII - Politistii au scotocit gospodarii din Baia Mare, Salsig, Sacalaseni si...

PERCHEZITII – Politistii au scotocit gospodarii din Baia Mare, Salsig, Sacalaseni si Ocolis in cautare de tigari ucrainene

DISTRIBUIȚI

Ieri la ora 12.00 poliţiştii de la Secţia 3 Poliţie Rurală Fărcaşa împreună cu cei de la Ulmeni l-au depistat în trafic pe DJ 108A din localitate pe Gheorghe R. de 39 ani din Săcălăşeni. Bărbatul transporta cu un autoturism 200 pachete de ţigări ucrainene, fără să deţină documentele de provenienţă.  El a fost sancţionat contravenţional iar ţigările au fost ridicate în vederea confiscării.

Tot ieri au fost emise de către Judecătoria Baia Mare patru autorizaţii de percheziţie domiciliară la Baia Mare, Sălsig, Săcălăşeni şi Ocoliş, în cadrul cercetărilor ce se efectuau într-un dosar penal. Percheziţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Maramureş şi au avut ca rezultat confiscarea mai multor bunuri şi sume de bani de la domiciliile lui Daniel D. de 38 de ani Ocoliş şi al lui Marcel D. de 34 ani din Sălsig.

Valoarea bunurilor ridicate în vederea confiscării urmează a fi stabilită ulterior. În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii  activităţi infracţionale a susnumiţilor, urmând a fi luate măsuri legale.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA