AcasăActualitate112PERCHEZIȚII LA SIGHET – Polițiștii au descoperit adevărate depozite de țigări de...

PERCHEZIȚII LA SIGHET – Polițiștii au descoperit adevărate depozite de țigări de contrabandă

DISTRIBUIȚI

PERCHEZIȚII LA SIGHET  Ieri, 15 mai, ofiţerii specializaţi în prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun, din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au pus în aplicare trei mandate de percheziţii domiciliare pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, la imobile unde existau indicii că se depozitează ţigări provenite din contrabandă.

Percheziţiile s-au desfăşurat în cadrul activităţilor de cercetare şi documentare într-un dosar penal întocmit după ce poliţiştii au găsit în zona Pieţei Agroalimentare din municipiu, două depozite de ţigarete provenite din contrabandă. Trei sigheteni în vârstă de 52, 56 respectiv 62 de ani sunt bănuiţi că ar fi implicaţi în activităţi de colectare, transport, depozitare şi comercializare ilicită a produselor din tutun.

În urma percheziţiilor efectuate la imobile situate pe străzile 22 Decembrie şi Gheorghe Doja, poliţiştii au găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor peste     6 000 ţigarete, nemarcate corespunzător, provenite din contrabandă.

Poliţiştii au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Maramureş.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi tragerea acestora la răspundere penală.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA