AcasăEvenimentPERCHEZIŢII LA PETROVA - Trofee de cerb, colţi de mistreţi, capcane şi...

PERCHEZIŢII LA PETROVA – Trofee de cerb, colţi de mistreţi, capcane şi alte obiecte folosite pentru braconaj, găsite la tânăr de 19 ani

spot_img

DISTRIBUIȚI

PERCHEZIŢII LA PETROVA Petarde, o capcană folosită la capturarea animalelor sălbatice şi mai multe trofee au fost ridicate de poliţişti în urma unei percheziţii la locuinţa unei persoane cercetată pentru comiterea de infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor.

Miercuri, 21 februarie, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza comunei Petrova.

Activităţile au vizat un tânăr de 19 ani. Acesta este bănuit de comiterea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi efectuarea fără drept de orice operaţiuni cu articole pirotehnice.

În urma percheziţiei, poliţiştii au găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe petarde de diferite mărci şi dimensiuni, o capcană metalică folosită la capturarea, fără drept, a animalelor sălbatice. Dar şi două trofee de cerb carpatin, un trofeu de căprior şi şase colţi de mistreţi.

La activitate au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale şi din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

citeşte şi ATENŢIE CAD STÂNCI! – Măsuri pentru siguranța traficului rutier pe DJ 109F, la limita județelor Maramureș și Sălaj

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
TE-AR MAI PUTEA INTERESA