AcasăActualitate112PERCHEZIȚII ÎN MARAMUREȘ - Bărbați REȚINUȚI pentru trafic cu droguri de risc!...

PERCHEZIȚII ÎN MARAMUREȘ – Bărbați REȚINUȚI pentru trafic cu droguri de risc! Polițiștii au descoperit și o cultură de canabis

DISTRIBUIȚI

În cursul zilei de ieri, 8 octombrie, polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Maramureș au descoperit, în Şurdeşti, o cultură indoor, compusă din 8 plante de canabis aflate la maturitate.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş – B.C.C.O. Cluj-Napoca, sub coordonarea D.I.I.C.O.T- B.T. Maramureș, au efectuat, la data de 8 octombrie 2020, o percheziţie domiciliară şi 2 percheziţii auto, în Şurdeşti, judeţul Maramureş, la persoane bănuite de trafic şi consum de droguri de risc, respectiv canabis.

În urma percheziţiei, a fost descoperită o cultură indoor, compusă din 8 plante de canabis aflate la maturitate, în cantitate totală de 2,8 kg, care a fost ridicată în vederea cercetărilor.

De asemenea, au fost descoperite o instalaţie folosită la creşterea culturii de canabis, un grinder (dispozitiv de mărunţit) și recipiente purtătoare de urme de canabis.

Două persoane, de 33, respectiv 35 de ani, au fost reţinute pentru de 24 de ore.

Pe timpul desfăşurării acţiunii, poliţiştii au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi al unui criminalist din cadrul I.P.J. Maramureş.

Informații furnizate de IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA