AcasăActualitate112PERCHEZIȚII ÎN GORJ ȘI DOLJ - Polițiștii vizează o grupare infracțională specializată...

PERCHEZIȚII ÎN GORJ ȘI DOLJ – Polițiștii vizează o grupare infracțională specializată în trafic de persoane și spălare de bani

DISTRIBUIȚI

PERCHEZIȚII ÎN GORJ ȘI DOLJ  O grupare infracţională specializată în trafic de persoane şi spălare de bani este vizată de o anchetă desfăşurată de poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Jiu, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. Gorj.

Oamenii legii au efectuat percheziţii  în Târgu Jiu, Bumbeşti – Jiu şi Runcu, din judeţul Gorj, precum şi în Răcari, judeţul Dolj. Ancheta vizează vizează destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în trafic de persoane (minore şi majore), proxenetism şi spălare a banilor. Trei persoane vor fi duse la audieri.

Din cercetări a reieşit că, începând cu vara anului 2015 până în luna noiembrie a anului 2016, membrii grupării ar fi recrutat şi transportat în Italia, în mod repetat, în scopul exploatării sexuale a acestora, două minore, de 15 şi 16 ani.

Cele două minore ar fi fost îndrumate, călăuzite şi transportate de cei în cauză, în scopul trecerii frauduloase a frontierei de stat a României, cu acte false (act de identitate, procură notarială pentru însoţitor)“.se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj. De asemenea, membrii grupării sunt bănuiţi că ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către 4 tinere, cu vârste cuprinse între 19 şi 26 ani.

Sursă info.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA