Acasă Actualitate 112 PERCHEZIŢII ÎN BORŞA, MOISEI ŞI BOTIZA - Descinderi la persoane bănuite de...

PERCHEZIŢII ÎN BORŞA, MOISEI ŞI BOTIZA – Descinderi la persoane bănuite de comiterea de furt de lemne

DISTRIBUIȚI

PERCHEZIŢII ÎN BORŞA, MOISEI ŞI BOTIZA Poliţiştii din Maramureș efectuează pe raza localităţilor Borşa, Moisei şi Botiza, 11 percheziţii la sediile unor firme și la locuințele unor persoane bănuite de tăiere fără drept şi furt de arbori.


În dimineaţa de marţi, 5 septembrie, 22 de poliţişti maramureşeni din cadrul Serviciului de Ordine Publică, sprijiniţi de cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi de cei din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale au pus în executare 11 mandate de percheziţie domiciliară, emise de Judecătoria Vişeu de Sus, la sediile sociale şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane fizice de pe raza localităţilor Borşa, Moisei şi Botiza.

Activitățile se desfășoară într-un dosar în care se fac cercetări pentru comiterea infracțiunilor de tăiere fără drept şi furt de arbori.

PERCHEZIŢII ÎN BORŞA, MOISEI ŞI BOTIZA Din cercetări a reieșit că, din activitatea infracţională, persoanele vizate ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 460 000 de lei, reprezentând valoarea materialului lemnos tăiat ilegal.


Activităţile se desfăşoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus.

Informaţii furnizate de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş

cfiteşte şi O CAUTĂ POLIŢIA – Sava Anca Cristina a dispărut de la domiciliul ei din Baia Sprie

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA