AcasăActualitate112PERCHEZIȚII ÎN BAIA MARE - Stomatolog fals, reținut de polițiști pentru 24...

PERCHEZIȚII ÎN BAIA MARE – Stomatolog fals, reținut de polițiști pentru 24 de ore

DISTRIBUIȚI

PERCHEZIȚII ÎN BAIA MARE Polițiștii băimăreni au demarat ieri o acțiune de percheziție a unui presupus cabinet stomatologic din oraș, situat pe strada Mihai Eminescu nr. 53. Totul s-a întâmplat după ce aceștia au fost sesizați despre faptul că, în cabinetul respectiv, ar lucra un fals stomatolog. Ajunși la fața locului, oamenii legii au descoperit o întreagă serie de nereguli. Toți cei care au beneficiat de serviciile așa zisului stomatolog sunt acum rugați de autorități să își facă analizele medicale în cel mai scurt timp.

Din cercetările efectuate până în prezent de către polițiștii Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș într-un dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecatoria Baia Mare, având ca obiect comiterea infracțiunilor de înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii, au rezultat indicii pe baza cărora se poate formula presupunerea rezonabilă că în locația din Baia Mare, strada Mihai Eminescu, nr. 53, județul Maramureș, au fost efectuate lucrări stomatologice fără respectarea condițiilor legale de autorizare pentru persoana care a efectuat aceste lucrări și fără respectarea normelor igienico-sanitare.

Avându-se în vedere aceste împrejurări în care au fost realizate lucrările stomatologice și riscurile pentru sănătate, îndrumăm toate persoanele care au apelat la serviciile prestate în această locație să se prezinte la medic pentru examinare și analize medicale și totodată să sesizeze poliția. În baza probatoriului administrat polițiștii au dispus reținerea persoanei în cauză pentru 24 de ore și continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale”, spun polițiștii.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA