spot_img
AcasăEvenimentPERCHEZITII: Evaziune fiscala, inselaciune cu prejudiciu de 600.000 euro. Mascatii au descins...

PERCHEZITII: Evaziune fiscala, inselaciune cu prejudiciu de 600.000 euro. Mascatii au descins si in Maramures

DISTRIBUIȚI

Un număr de 20 de percheziţii au fost efectuate pe raza judetelor Sălaj, Covasna, Maramureş, Satu Mare la mai multe persoane suspecte de săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, evaziune fiscală şi constituire de grup infracţional organizat, prejudiciul cauzat fiind în sumă de aprox. 600.000 euro, până în prezent fiind identificate aproximativ cinzeci de părţi vătămate.

Descinderile au avut loc in data de 20 ianuarie 2014, sub coordonarea procurorilor din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminaliatate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Sălaj, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sălaj şi Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj.

După efectuarea percheziţiilor un număr de 30 persoane au fost conduse la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminaliatate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Sălaj în vederea audierii acestora urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

(stire in actualizare)

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA