AcasăActualitate112PERCHEZIȚII ÎN BUZĂU – 30 de persoane au obținut credite bancare cu...

PERCHEZIȚII ÎN BUZĂU – 30 de persoane au obținut credite bancare cu acte false

DISTRIBUIȚI

PERCHEZIȚII ÎN BUZĂU   Peste 40 de polițiști de investigare a criminalității economice și de la acțiuni speciale din cadrul IPJ Buzău efectuează, miercuri, 12 percheziții domiciliare în Buzău, Râmnicu Sărat și Grebănu, la persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de înșelăciune în domeniul bancar, cu un prejudiciu de 200.000 de lei.

Potrivit unui comunicat de presă remis de IGPR, din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 2016-2017, 32 de persoane au solicitat și obținut credite de la o instituție bancară, prin întocmirea în fals și utilizarea de documente false, fără ca ulterior să mai achite sumele de bani contractate, prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională fiind de peste 200.000 de lei.

Vor fi puse în aplicare 32 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Poliției Râmnicu Sărat, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Activitățile sunt desfășurate în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Biroului de Investigare a Criminalității Economice Râmnicu Sărat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat, se mai arată în comunicat.

Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA