AcasăActualitateSocialPERCHEZIȚII - Firme din Maramureș au distribuit îngrășământ contrafăcut

PERCHEZIȚII – Firme din Maramureș au distribuit îngrășământ contrafăcut

DISTRIBUIȚI

Poliţia Română desfășoară percheziții la sediile unor societăți comerciale, precum și la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de înșelăciune, contrafacere de mărci, punere în circulație a unor mărfuri și produse purtând mărci identice/similare cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, tăinuire și amenințare, se arată într-un comunicat de presă.

Sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.G.P.R., peste 60 de polițiști de la investigarea criminalității economice și acțiuni speciale din 9 județe desfășoară 23 de percheziții pe raza județelor Covasna, Sălaj, Satu-Mare, Maramureș, Alba, Călărași, Cluj, Bihor și Mureș.

Din cercetări a reieșit că în perioada noiembrie 2015 – martie 2016, administratorii unor societăți comerciale ar fi înlesnit distribuirea, pe teritoriul țării, a circa 400 de tone de îngrășământ contrafăcut, purtând fără drept o marcă înregistrată.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. (foto arhiva)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA