AcasăActualitateSocialPENTRU VIITOR - Asociația REINVENT recrutează voluntari

PENTRU VIITOR – Asociația REINVENT recrutează voluntari

DISTRIBUIȚI

PENTRU VIITOR. Asociația REINVENT își mărește echipa și dă startul campaniei de recrutare de voluntari. Campania de recrutări se desfășoară în perioada 6 Septembrie 2016 – 21 Septembrie 2016 și se adresează tinerilor băimăreni.
„Ne dorim că timpul liber al tinerilor să însemne mai mult decât ieșiri în oraș cu prietenii sau navigatul pe internet și să îl transformi într-o experiență unică pentru tineri. De ce REINVENT? Pentru că îți oferă posibilitatea de a-ți fructifica timpul tău liber la intensitate maximă și îți oferă contextul potrivit pentru a te dezvolta. Ai ocazia să interacționezi cu perioane din diferite medii, îți poți pune în aplicare propriile idei, îți dezvolți cunoștințe, legi prietenii și ai parte de momente unice. REINVENT creează mediul potrivit de a învăța prin practică, dezvoltându-te atât personal cât și profesional”, spune Daniel Orza, preşedintele asociaţiei.

În REINVENT înveți să te autodepăşeşti, îți îmbunătățești abilitățile sau îți descoperi altele noi și descoperi ce domeniu te pasionează. Poți participa la organizarea unor proiecte pentru tineri, având șansa să devii Junior Project Manager încă din primele săptămâni de voluntariat.

REINVENT înseamnă oameni, iar accentul e pus pe dezvoltarea fiecărui membru. Aici întâlnești persoane cu aceleași pasiuni ca și tine, dn experiență cărora poți învăța. Pregătim pentru ține și o mulțime de traininguri axate pe soft skills (susținerea unui discurs, organizare eficientă a timpului, leadership, etc), cât și pe hard skills din domeniul de care ești interesat.
Se caută voluntari dedicați, responsabili, plini de entuziasm, care pun pasiune în ceea ce fac, care să lucreze în:
• Departamentul de Advocacy și Politici de Tineret – 5 voluntari
• Departamentul de Pr & Marketing – 4 voluntari
• Departamentul de Proiecte & Activități – 10 voluntari
• Departamentul HR (Resurse Umane) – 4 voluntari

Pentru înscriere completează formularul de pe www.reinventbm.ro până pe 20 Septembrie 2016.

Pentru mai multe detalii puteți contacta asociaţia la office@reinventbm.ro sau pe pagina de facebook a REINVENT.

Asociația REINVENT este o organizație non-guvernamentala și nonprofit care desfășoară programe în domeniul tineretului în municipiul Baia Mare. Se ocupa cu identificarea, dezbaterea, analizarea și soluționarea problemelor specifice tinerilor prin elaborarea de strategii și programe dar și formarea și dezvoltarea capacitaților asociative și profesionale ale tinerilor care doresc să se implice în viată societății civile din Romania prin realizarea de proiecte de tineret, organizarea de cursuri de pregătire, seminarii, conferințe, dezbateri publice precum și organizarea de activități culturale.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA