AcasăActualitate112PENTRU A TRECE EXAMENELE LA HORTICULTURĂ - Bani și sex cerea un...

PENTRU A TRECE EXAMENELE LA HORTICULTURĂ – Bani și sex cerea un inginer din Iași pentru a aranja promovarea cu profesorii

DISTRIBUIȚI

Un ieșean în vârstă de 51 de ani a început anul cu stângul. Procurorii Parchetului Iași l-au trimis în judecată pentru trafic de influență, după ce a cerut bani și sex de la o studentă pentru a o ajuta să treacă examenele de la Facultatea de Horticultură.

Toată povestea a început în ianuarie 2017, atunci când mama studentei în vârstă de 22 de ani a mers să cumpere niște puieți de pomi fructiferi de la o fermă horticolă din localitatea Podu Iloaiei. Acolo a dat peste Constantin, un bărbat pe la 51 de ani, de meserie inginer horticol, care era chiar proprietarul acelei ferme, relatează Libertatea.

Inginerul horticol a promis să o ajute pe fată să treacă examenele

Din vorbă în vorbă, femeia i-a spus că și fiica ei este studentă la Facultatea de Horticultura din cadrul Universității de Agronomie și Medicină Veterinară din Iași. Binevoitor, dar clar cu intenții ascunse, omul și-a arătat disponibilitatea de a o ajuta pe tânără să treacă mult mai ușor peste examene.

I-a cerut studentei 800 de euro

Astfel, Constantin a venit cu ideea să apeleze la profesorii pe care-i cunoaște. Evident, totul nu pe ochi frumoși. Cum a vrut să-și ajute fata, mama a pus-o în legatură pe aceasta cu inginerul horticol, care i-a cerut si a primit 800 de euro ca să o ajute la examenele din sesiunea respectivă. Numai că tânăra a rămas și cu banii dați, și fără note bune.

Bărbatul i-a cerut tinerei să facă sex cu el

Mai mult, cum fata era o tânără atrăgătoare, lui Constantin i s-au aprins călcâiele. A vorbit ore la rând cu ea pe Facebook și, fără să stea prea mult pe gânduri, i-a cerut să aibă relații intime. Partidele de sex i-ar fi asigurat studentei calificative de excepție la examenele pe care le-ar fi susținut până la terminarea facultății.

Ofițerii DGA l-au prins după ce fata a făcut denunț

Sursă info și continuarea pe Libertatea.
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA