AcasăNews AlertPENTRU SPORT – Băimăreanul Cristi Balaj, consilier al ministrului Tineretului și Sportului

PENTRU SPORT – Băimăreanul Cristi Balaj, consilier al ministrului Tineretului și Sportului

spot_img

DISTRIBUIȚI

PENTRU SPORT  Fostul arbitru băimărean, Cristian Balaj, a fost numit consilier al ministrului Tineretului și Sportului, Marius Alexandru Dunca. Numirea în funcție a venit după ce președintele Asociației Județene de Fotbal a Maramureșului a fost contactat telefonic.

În urma propunerii, Cristi Balaj a acceptat funcția. Acesta a declarat că legea sportului trebuie îmbunătățită în totalitate și că își dorește să vină cu cele mai bune soluții pentru a ajuta sportul românesc.

 „Am promis că voi rămâne alături de sport. Am fost sunat și am acceptat. Eu nu am culoare politică, dar nu i-a interesat acest amănunt probabil important și pentru ei și pentru mine. Ce mi-a plăcut, a fost dorința lor de a lua decizii cât mai bune, de a avea oameni care pricep fenomenul și după cum am avut o discuție cu ei vor să afle doar adevărul și deciziile bune. Trebuie să venim cu soluții pentru a ajuta sportul românesc”, a declarat Cristian Balaj într-un interviu acordat în exclusivitate la Dolce Sport.

„În primul rând legea sportului trebuie îmbunătățită și au arătat deschiderea în totalitate. Legat de sponsorizare, contracte de muncă , m-au rugat să vin cu soluții. Eu le voi prezenta, decizia le va aparține în totalitate, dar atâta timp cât și-au exprimat dorința de a ridica sportul, acest lucru trebuie apreciat”, a mai spus Balaj.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA