AcasăLifestylePentru oamenii dragi fă-le acum o surpriză cu activități cadou de la...

Pentru oamenii dragi fă-le acum o surpriză cu activități cadou de la smartexperience.ro

spot_img

DISTRIBUIȚI

Odată pe an vine acea zi în care ne sărbătorim ziua de naștere. Cu toții ne dorim să fie o zi memorabilă, de neuitat, dar, de obicei, ea este sărbătorită cel mai adesea la locul de muncă. Puțini dintre noi știu că există și alte modalități de celebrare, făcând ceva inedit care să rămână imprimat în memorie.

Nu doar de ziua noastră, dar și de alte aniversări, se pot alege cadouri dintre cele mai originale cu ajutorul agenției SmartExperience. Detaliem în cele ce urmează.

Ce înseamnă activități cadou?

Atunci când vorbim despre sărbătorirea zilei de naștere, fie a noastră fie a altor persoane, în mod normal ne gândim la o petrecere surpriză. Cu cadouri, cu tort, cu întâlniri cu cei apropiați. Însă, există și un alt mod de a sărbători pe cineva drag. Este vorba despre activitati cadou, un gen de cadouri mai diferite.

Iată că, dincolo de cotidianul de zi cu zi, se poate experimenta lucruri minunate așa cum ar fi un zbor cu balonul.

O zi la spa, ore de adrenalină sau un curs de make-up pot constitui cadouri originale, toate livrate de către smartexperience.ro. Aceasta este o agenție special constituită pentru a oferi oamenilor nu un cadou banal, ci experiențe de neuitat. De fapt, acestea sunt printre cele mai importante momente ale vieții, pentru că nu vor fi ușor de uitat.

Cadouri surpriză pentru cei dragi sau pentru tine

Atunci când se apropie ziua de naștere a cuiva, intri de obicei în panică. Nu se știe exact cu ce cadou ar putea fi surprins și totuși, există o soluție. În funcție de personalitatea lui/ei, i se pot oferi cadouri surpriză de la SmartExperience. Acestea pot fi grupate în mai multe categorii. Anume, se găsesc aici experiențe de relaxare, fie la spa, fie în cadrul unui city-break. Angajații pe care îi prinde ziua de naștere la birou pot primi chiar masaje de relaxare.

Apoi vorbim de sesiuni de aventură și de adrenalină. Fie zboruri cu avionul, cu parapanta sau balonul fie experiențe nautice, cum ar fi o croazieră sau un curs de navigație. Nu în ultimul rând, cursurile de design, de machiaj sau o experiență la spa, departe de oraș, pot constitui o alegere deosebită.

Un voucher valoric, când nu știi ce să alegi

Oferta echipei de la SmartExperience este vastă, incluzând și surprize pentru viitoarele mămici. Însă, câteodată, poți fi pus în încurcătură. Soluția poate consta într-un voucher valoric oferit de tine, prin care sărbătoritul își poate alege singur cadoul. O ședință de relaxare, de terapie sau un curs amuzant poate destinde pe oricine.
Cursurile de creativitate sau masajele pot aduce zâmbetul pe buze și unui cuplu și unei singure persoane, pentru că acestea oferă ceva rar – sunt momente de neuitat alături de profesioniști pentru a marca ziua de naștere așa cum se cuvine.

Pentru detalii privind aceste cadouri surpriză și programări accesați pagina oficială smartexperience.ro.

Contact: info@smartexperience.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA