AcasăEvenimentSportPENTRU NEPLATA UNUI JUCĂTOR - FCM Baia Mare exclusă din toate...

PENTRU NEPLATA UNUI JUCĂTOR – FCM Baia Mare exclusă din toate competițiile FRF

DISTRIBUIȚI

PENTRU NEPLATA UNUI JUCĂTOR Comisia de Disciplină și Etică din cadrul Federației Române de Fotbal a decis miercuri, 6 iulie 2016, să excludă Asociația Club Sportiv FC Municipal Baia Mare din toate competițiile organizate sub egida Federației Române de Fotbal, ca urmare a neachitării obligațiilor financiare în termenul regulamentar față de jucătorul Gherman Vlăduț Vasile. 

Neplata acestui jucător nu este singura problemă cu care se confruntă FCM Baia Mare. Salarii neachitate cu lunile față de toți jucătorii și banca tehnică, conducerea defectuoasă și problemele de încredere în fața posibililor sponsori au făcut ca FCM să ajungă la marginea prăpastiei.

Federația a început să depuncteze echipa încă din timpul Campionatului pentru că nu au fost plătite memoriile depuse de jucători la FRF. În total au fost nouă memorii depuse de către jucători, iar FCM a fost depunctată de patru ori până acum.
Gherman Vlăduț Vasile s-a născut în 1992, a jucat pe postul de fundaș la FCM Baia Mare având numărul 92 pe tricou. Acesta a mai evoluat și la FCMU Baia Mare, FC Botoșani și FCM Dorohoi.
Sursă foto.
ACTUALMM
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA