AcasăActualitate112PENTRU LUARE DE MITĂ - Fostul director al Salinei Târgu Ocna, trimis...

PENTRU LUARE DE MITĂ – Fostul director al Salinei Târgu Ocna, trimis în judecată de DNA 

spot_img

DISTRIBUIȚI

PENTRU LUARE DE MITĂ Fostul director al Salinei Târgu Ocna Daniel Goagă a fost trimis în judecată de către DNA pentru luare de mită, după ce ar fi beneficiat de lucrări în valoare de peste 54.000 de lei la vila sa din partea unui om de afaceri căruia i-ar fi atribuit şase contracte în valoare de 762.660,3 de lei fără TVA.

Direcţia Naţională Anticorupţie l-a trimis în judecată pe Daniel Goagă, fost director al Sucursalei Salina Târgu Ocna, judeţul Bacău, sub acuzaţia de luare de mită pentru că i-ar fi cerut unui agent economic să-i execute gratuit unele lucrări de construcţie la casa sa în schimbul atribuirii unor contracte.

Citeşte şi Prorectorul UMF Iaşi, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită

„În toamna lui 2013, inculpatul Goagă Daniel, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a participat la atribuirea către firma omului de afaceri a unui număr de şase contracte, în valoare totală de 762.660,30 lei fără TVA. Fostul director al Sucursalei Salina Târgu Ocna a beneficiat din partea omului de afaceri de execuţia unor lucrări la imobilul pe care îl edifica în valoare de 54.570 lei”, se arată într-un comunicat dat publicităţii, marţi, de către DNA.

Dosarul care-l vizează pe Daniel Goagă a fost trimis spre judecare de către procurorii anticorupţie la Tribunalul Bacău.

Info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA