AcasăAlteleEconomicPENTRU INVESTIȚII PRODUCTIVE ÎN ACVACULTURĂ - Românii pot aplica pentru sprijin financiar...

PENTRU INVESTIȚII PRODUCTIVE ÎN ACVACULTURĂ – Românii pot aplica pentru sprijin financiar de până la 4 milioane de euro 

DISTRIBUIȚI

PENTRU INVESTIȚII PRODUCTIVE ÎN ACVACULTURĂ  Solicitanţii de fonduri europene pot primi prin Programul Operaţional pentru Pescuit şi Afaceri Maritime (POPAM) 2014-2020 până la patru milioane de euro pe proiect. Asta, prin măsura II.2 ” Investiţii productive în acvacultură”, potrivit anunţului publicat de Direcţia Generală de Pescuit – Autoritatea de Management pentru POPAM.

Apelul privind depunerea de cereri de finanţare este deschis din 19 ianuarie şi va fi activ până pe 20 martie 2018, relatează Agerpres.

Conform anunţului, alocarea financiară totală pentru acest apel este de 241,39 milioane de lei. Asta reprezintă echivalentul a 51,89 milioane de euro, din care pentru Investiţii Teritoriale Integrate (ITI) sunt disponibile 83,73 milioane de lei (aproximativ 18 milioane de euro), la un curs de 4,6520 lei/euro, valabil în luna ianuarie 2018.

„În cadrul prezentului apel de proiecte, cererile de finanţare şi documentele anexate vor fi introduse şi respectiv ataşate online cu semnătură electronică în aplicaţia electronică MySMIS2014, disponibilă la adresa web http://www.fonduri-ue.ro/mysmis, doar în intervalul menţionat mai sus. În cadrul acestui apel, un solicitant poate depune o singură cerere de finanţare”, se precizează în anunţ.

Valoarea maximă eligibilă aferentă unui proiect este de 18,60 milioane de lei (echivalentul a patru milioane de euro). În ceea ce privește valoarea minimă, este vorba de 23.260 lei, respectiv 5.000 de euro. Durata minimă de implementare a proiectului este de o lună.

„Solicitantul de finanţare trebuie să îndeplinească cerinţele de conformitate şi eligibilitate menţionate în Ghidul Solicitantului aferent măsurii. Procedura de evaluare şi selecţie este afişată pe site-ul www.ampeste.ro şi este disponibilă la cerere la sediile Centrelor Regionale AMPOPAM. Ghidul Solicitantului a fost aprobat prin Ordinul Ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale nr.188 din data de 7.06.2017 şi este publicat pe site-ul DGP-AMPOPAM, www.ampeste.ro”, se arată în anunţ.

Sursa info și continuarea pe Agerpres. 
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA