AcasăEvenimentPENTRU ELEVII CARE VOR SĂ DEVINĂ POLIŢIŞTI – Lansare de volum cu...

PENTRU ELEVII CARE VOR SĂ DEVINĂ POLIŢIŞTI – Lansare de volum cu teste de pregătire, la Târgu Lăpuş  

DISTRIBUIȚI

 

PENTRU ELEVII CARE În ultimii ani tot mai mulţi elevi de liceu din Maramureş s-au arătat interesaţi de oferta educaţională a instituţiilor de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne, în special a celor care pregătesc viitorii poliţişti.

PENTRU ELEVII CARE Dotarea la standarde europene  şi calitatea învăţământului oferite de şcolile de poliţie fac din acestea o opţiune din ce în ce mai atractivă pentru elevii de liceu iar concurenţa acerbă şi complexitatea examenului de admitere impun o pregătire temeinică şi susţinută din partea candidaţilor.

În sprijinul elevilor care optează pentru profesia de poliţist şi care, pentru a o dobândi, doresc să urmeze o şcoală de agenţi de poliţie,  joi, 23 februarie, în Târgu Lăpuş a avut loc lansarea unui volum cu teste de pregătire la limba română şi limba franceză.

La evenimentul organizat la Liceul Petru Rareş din localitate a fost invitat şi un reprezentant al Şcolii de agenţi de poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Acesta, în prezenţa unui public numeros format din elevi ai claselor a XI-a şi a XII-a şi cadre didactice, a vorbit despre importanţa alegerii unei cariere profesionale în acord cu abilităţile personale şi despre rolul unităţilor de învăţământ în descoperirea şi dezvoltarea acestor abilităţi.

La activitate a participat şi comisar de poliţie Gherman Mihai, comandantul poliţiei oraşului Târgu Lăpuş, care a făcut referire la grija poliţiştilor pentru cetăţeni, la principiile şi valorile profesiei de poliţist.

Ca exemple concrete ale candidaţilor care au reuşit să depăşească exigenţele şi rigurozitatea recrutării, în sală au fost prezenţi şi elevi ai Şcolii de agenţi de poliţie din Cluj-Napoca, aflaţi în practică la poliţia din Târgu Lăpuş.

 

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA