AcasăActualitatePENTRU COMBATEREA INFRACȚIONALITĂȚII – ANAF a intensificat controalele la frontieră

PENTRU COMBATEREA INFRACȚIONALITĂȚII – ANAF a intensificat controalele la frontieră

spot_img

DISTRIBUIȚI

PENTRU COMBATEREA INFRACȚIONALITĂȚII   Agenția Națională de Administrare Fiscalã, prin Direcția Generalã a Vãmilor, a intensificat în perioada 24 – 27 iulie 2017 controalele la frontierã, controalele în trafic, piețe, târguri și oboare, în vederea combaterii comerțului ilegal cu țigarete, produse cu regim special sau care pot aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectualã și traficului de droguri.

În urma acestor controale, efectuate de echipe mobile și echipe canine din cadrul Direcției Generale a Vãmilor, alãturi de inspectori vamali din cadrul direcțiilor regionale vamale  București, Brașov, Craiova, Cluj, Galați, Iași, Timișoara, au fost întocmite 50 de procese-verbale de constatare și sancționare a contravențiilor, au fost aplicate amenzi în valoare totalã de 325.490 lei și a fost înaintatã o sesizare penalã.

Au fost confiscate 269.520 bucati tigarete, 415 litri alcool, 4 autoturisme si  alte bunuri in valoare de 28.622 lei.

De asemenea, au fost reținute 41.199 articole susceptibile de a încãlca drepturi de proprietate intelectualã, în valoare de peste 130.000 de euro.

Printre categoriile de mãrfuri reținute se numãrã articole de îmbrãcãminte și încãlþãminte, precum și cosmetice, sub suspiciunea de piratare a mai multor mãrci.

Comunicat de presă ANAF

Citește și:

http://2.actualmm.ro/atentionari-anm-cod-portocaliu-si-cod-galben-de-canicula-si-disconfort-termic-accentuat-maramures/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA