spot_img
AcasăActualitate112PENTRU CÂŢIVA BĂNUŢI - Şi-a omorât în bătaie tatăl

PENTRU CÂŢIVA BĂNUŢI – Şi-a omorât în bătaie tatăl

DISTRIBUIȚI

PENTRU CÂŢIVA BĂNUŢI Un tânăr din Iaşi şi-a ucis cu sânge rece tatăl, zdrobindu-l cu sălbăticie în bătaie, din cauza unor bani pe care bătrânul i-ar fi datorat fiului său. Asta nu e tot însă.

Imediat după ce şi-a lăsat tatăl într-o baltă de sânge, criminalul a făcut sex cu iubita lui, martoră la crima odioasă, între rândurile de vie, informează Ziarul de Iaşi.

Tataie, nu-mi dai banii, te omor!”, i-a spus criminalul victimei sale, propriul tată, în data de 2 octombrie 2016. La scurt timp după această ameninţare, tânărul şi-a ucis părintele cu sălbăticie.

L-a lăsat într-o baltă de sânge şi a mers să se iubească în vie cu o tânără care fusese de faţă la crimă.

Amănuntele şocante au fost făcute publice de magistraţii care au anchetat cazul.

Ionuţ Cristi Gâtlan a fost condamnat de aceştia la 9 ani şi jumătate de închisoare cu executare, pentru omor.

De altfel, în motivarea sentinţei stă chiar detaliul descris mai sus. Ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, imediat după crima comisă, asasinul a mers să se iubească cu partenera sa, martoră la oroare.

Judecătorii ieşeni spun că bărbatul locuia alături de tatăl său, cu care, după moartea mamei, a avut o relaţie din ce în ce mai rece.

Situaţia a degenerat în ziua crimei, atunci când, nemulţumit că tatăl său nu îi dă nişte bani pe care i-ar fi datorat pentru îngrijirea unor animale, Gâtlan a luat un par şi l-a lovit violent pe tatăl său.

Martorii prezenţi la faţa locului au oferit detalii şocante în faţa anchetatorilor, precizând că tânărul şi-ar fi lovit părintele cu parul aproximativ 20 de minute, până ce acesta nu a mai mişcat.

Înainte de a-l ucide, Gâtlan i-ar fi spus tatălui său: „Tataie, nu-mi dai banii, te omor!“.

Procurorii au aflat că martoră la eveniment a fost şi o copilă, nepoata victimei, dar şi alte două persoane.

Una dintre acestea a precizat că fiul şi-a lovit tatăl cu un par de aproape trei metri, până ce instrumentul s-a rupt. Ulterior, Gâtlan a luat un alt par şi a continuat să-şi lovească tatăl.

„Minora M.D.G. a susţinut că victima i-a spus fiului său «Lasă-mă în pace, nu mă mai bate», însă inculpatul i-a răspuns «Eu te omor în seara asta şi nici spitalul nu are ce să-ţi facă», după care a continuat să-l lovească“, au stabilit judecătorii ieşeni.

Nepoata victimei a fost cea care a anunţat alţi membri ai familiei despre cele întâmplate.

Un alt martor care a venit la faţa locului a spus procurorilor că a găsit criminalul în spatele casei, alături de o tânără care asistase la scenele barbare.

Cei două erau îmbrăţişaţi şi se sărutau, a mai relatat martorul. În timpul anchetei, Gâtlan a recunoscut că şi-a ucis tatăl, pedeapsa de 9 ani şi 6 luni de închisoare fiind definitivă în cazul său.

Sursa

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA