spot_img
AcasăActualitate112PENTRU CĂMĂTĂRIE ŞI ŞANTAJ - Șeful Bazei de Administrare din Jandarmeria Română,...

PENTRU CĂMĂTĂRIE ŞI ŞANTAJ – Șeful Bazei de Administrare din Jandarmeria Română, reținut de DIICOT

DISTRIBUIȚI

PENTRU CĂMĂTĂRIE ŞI ŞANTAJ Șeful Bazei de Administrare și Deservire din cadrul Jandarmeriei Române, Marian Corcodel, a fost reținut de procurorii DIICOT în dosarul de cămătărie și șantaj, au declarat surse judiciare.

Marian Corcodel va fi prezentat judecătorilor de la Curtea de Apel București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, scrie Agerpres.

De asemenea, un alt angajat al Bazei de Administrare este cercetat sub control judiciar.

Procurorii DIICOT au efectuat, joi, 12 percheziții imobiliare (din care 7 la sediile unor instituții publice) pe raza municipiului București și a județului Ilfov, în cadrul unei acțiuni vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de camătă, delapidare și alte infracțiuni.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2011 și până în prezent, mai multe persoane din cadrul Bazei de Administrare și Deservire a Jandarmeriei Române au constituit un grup infracțional organizat.

Ei au acordat cu împrumut, în mod repetat, diverse sume de bani unor debitori, percepând dobânzi considerabile și, de asemenea, și-au însușit fără drept bunuri și valori aparținând unității din cadrul căreia făceau parte”, susțin procurorii.

Info

Citeşte şi SECHESTRAŢI ŞI TORTURAŢI DIN RĂZBUNARE – Români bătuţi, închişi într-un frigider şi raşi în cap, în Franţa

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA