spot_img
AcasăActualitate112PENTRU CĂ NU A STAT SĂ FIE VIOLATĂ - O fetiţă a...

PENTRU CĂ NU A STAT SĂ FIE VIOLATĂ – O fetiţă a fost bătută cu bâta de un obsedat

DISTRIBUIȚI

PENTRU CĂ NU A STAT SĂ FIE VIOLATĂ Caz incredibil la Turda, unde o mamă a patru copii și-a văzut fiica mutilată de un obsedat care nu a putut s-o abuzeze sexual, fetița împotrivindu-se și apoi reușind să fugă, scrie presa locală.

”În seara aceea, pe la ora opt, am trimis-o la magazin. După doar câteva minute numa` mă trezesc cu un apel de la ea, în care ţipă că este atacată de un băiat Cristian, care are 16 ani, temut de toată lumea fiindcă umblă cu un cuţit la el şi face propuneri indecente tuturor femeilor şi fetelor pe care le întâlneşte”, povestește femeia pentru presa locală, scrie Observator.

Fetiţa e zdruncinată rău de eveniment, dar își aduce aminte cu claritate ce s-a întâmplat.

„Nici nu am apucat să cumpăr ce aveam de cumpărat că l-am văzut cum vine după mine arătându-mi, înainte de a intra în magazin, un cuţit pe care-l avea ascuns în mânecă şi o bâtă pe care o ţinea în mână.

Mi-a zis aşa: ”Dacă nu stai pe loc, îţi tai părul şi te bat cu bâta. Tot nu scapi de mine până nu te violez”.

Am lăsat totul, am început să plâng şi am luat-o la fugă prin spatele magazinului, cu gând să ajung acasă. În timpul acesta el mă urmărea în continuare cu cuţitul şi bâta în mână.

Am apucat de-am intrat în scara unui bloc, deschisă, şi am ieşit pe partea cealaltă. Dar el mă aştepta chiar acolo şi mi-a ars trei lovituri de bâtă peste mână, după care a aruncat cu un bolovan spre mine, lovindu-mă în picior”.

Fata a fost internată şi a rămas pentru trei zile în spital, apoi au adus-o acasă. I s-au recomandat între 40 şi 45 de zile de îngrijiri medicale, fapt care demonstrează fără urmă de îndoială gravitatea loviturilor.

„La nivelul Poliţiei municipiului Turda este înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În acest caz, poliţiştii desfăşoară cercetări sub coordonarea unităţii de parchet competente”, a declarat referitor la acest eveniment, pentru presa locală, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

info

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA