spot_img
AcasăActualitatePENTRU BAIA MARE, MARAMUREȘ, ROMÂNIA - Cătălin Cherecheș a votat pentru unicul...

PENTRU BAIA MARE, MARAMUREȘ, ROMÂNIA – Cătălin Cherecheș a votat pentru unicul candidat din sufletul său

DISTRIBUIȚI

Cătălin Cherecheș a votat astăzi, 11 decembrie, prin intermediul urnei mobile. Chiar dacă se află în arest la domiciliu, primarul ales al municipiului Baia Mare s-a arătat bucuros de faptul că poate să își exercite unul dintre drepturile sale, deși altele i-au fost deja încălcate. Cu sufletul deschis, Cătălin Cherecheș a votat pentru un nou Guvern care să respecte toate drepturile omului, drepturi pentru care eroii neamului au vârsat sânge pe câmpurile de luptă. 

„Mi-am exercitat dreptul de vot, chiar dacă unii nu și-au dorit acest lucru și într-un anumit mod mi-a fost îngrădit dreptul de a-mi exercita votul într-un mod direct la secția de vot. Probabil au considerat că mergând 100 de metri până la secția de votare generez în acest oraș o mare emoție și din această cauză poate e mai bine să stau acasă, dar faptul că am acest drept de a vota, faptul că mi-am și exercitat acest drept, arată că nu mă reprezintă acest arest la domiciliu.

Astăzi am votat nu pentru un partid politic care să conducă România, ci am votat pentru românii care trebuie să beneficieze de respect din partea Parlamentului României, un Parlament care să fie echilibrat și în favoarea românilor și nu în favoarea celor care stau la ușa României pentru a ne indica diverse reguli despre cum să ne manifestăm noi ca și stat și popor. Cred că este un moment important mai ales că până în 2018, momentul istoric în care vom sărbători 100 de ani de la formarea statului român, acesta este Parlamentul cu care vom merge înainte. Aștept ca acest Parlament să ofere României un Guvern așa cum românii își doresc”, a spus Cătălin Cherecheș.

Primarul ales al municipiului Baia Mare a votat prin intermediul urnei mobile după ce nu a fost lăsat liber din arestul la domiciliu pentru a-și exercita dreptul de vot la secția de care aparține.

PENTRU BAIA MARE, MARAMUREȘ, ROMÂNIA vot parlamentare cherecheș 2016

Aici, în Maramureș îmi respect în primul rând un drept uman și care ține de sufletul meu, acela de a vota în concordanță cu ceea ce eu cred că înseamnă mai bine pentru Maramureș, ce înseamnă om responsabil și profesionist și care nu are legătură cu politica, politica așa cum am văzut noi românii că înseamnă în ultimii 27 de ani. Știți foarte bine la cine mă refer și nu cred că vă așteptați să votez pe altcineva decât persoana la care vă gândiți. Am această obligație morală, am această obligație umană și am această obligație ca și român, maramureșean, băimărean responsabil. Mi-aș dori foarte mult ca prin acest vot, la modul general, să avem un Parlament și o conducere care să respecte drepturile cetățenești, să respecte tot cee ace înseamnă obligații pe care le au față de români și drepturile umane ale lor.

Cred că votul meu este un vot într-un fel acordat cu sânge. Acordat cu sânge pentru că am făcut foarte multe eforturi pentru a-mi exercita acest drept de vot. M-am sacrificat foarte mult pentru acest lucru și mă gândesc că mai avem foarte puține zile până în 22 decembrie când sărbătorim libertatea noastră și cred că este momentul în care toți trebuie să participăm la vot pentru a arăta că această Românie a noastră, pe care toți o iubim, este o țară unde oamenii se manifestă cu foarte multă hotărâre, demnitate și curaj pentru viitorul ei. Am toată încrederea în români și am toată încrederea că fiecare dintre noi va înțelege în următoarea perioadă ce înseamnă să fii român, ce înseamnă să fii patriot în adevăratul sens al cuvântului și ce înseamnă să numești această țară patria ta”, a mai adăugat Cătălin Cherecheș, primarul ales al municipiului Baia Mare.

Credit foto: Dan Mezok

Simona Vasiac

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA