AcasăActualitateSocialPENTRU ANUL ÎN CURS - Guvernul alocă peste 56.000 de bilete pentru tratament...

PENTRU ANUL ÎN CURS – Guvernul alocă peste 56.000 de bilete pentru tratament balnear, pensionarilor

spot_img

DISTRIBUIȚI

PENTRU ANUL ÎN CURS Guvernul alocă peste 56.000 de bilete pentru tratament balnear, pensionarilor, în 2017.

PENTRU ANUL ÎN CURS Pe ordinea de zi a Executivului de joi se află o hotărâre privind acordarea prestațiilor sub forma biletelor de tratament balnear, pentru anul în curs, prin sistemul organizat şi administrat de Casa Națională de Pensii Publice, scrie Libertatea.

Astfel, în unităţile de tratament balnear, proprietate a Casei Naţionale de Pensii Publice, este asigurat pentru anul 2017 un număr de maxim 56.394 de locuri la tratament balnear, repartizate pe maximum 18 serii de trimitere.

La acest număr de locuri se adaugă, până la nivelul sumelor prevăzute cu această destinație în bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2017, numărul de locuri la tratament balnear contractat cu alți operatori economici interesați, număr care se va stabili după atribuirea contractelor, în funcție de prețurile ofertate pe bilet.

În perioada unui an calendaristic, persoana îndreptățită poate beneficia de un singur bilet de tratament.  Distribuirea biletelor de tratament balnear se face de către Casa Naţională de Pensii Publice, prin casele teritoriale de pensii.
Decontarea costurilor biletelor de tratament balnear se face de către Casa Naţională de Pensii Publice, din fondurile aprobate prin Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2017.

Anual, Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP) pune la dispoziţia pensionarilor un număr de bilete la staţiunile balneare, în funcţie de bugetul alocat de instituţie. Biletele se atribuie gratuit, la cerere, conform regulamentului de pe site-ul CNPP.

Mai multe informaţii AICI

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA