AcasăEvenimentPENTRU AL 7-LEA AN - Moșul vine la toți copiii din Baia...

PENTRU AL 7-LEA AN – Moșul vine la toți copiii din Baia Mare: 10.200 de micuți primesc Lego-uri în aceste zile

spot_img

DISTRIBUIȚI

PENTRU AL 7-LEA AN  Este deja o tradiție în Baia Mare ca Moșul să vină mai repede la preșcolarii și elevii din clasele primare. Prin acest proiect al administrației publice locale a municipiului, în jur de 10.000 de copii primesc încă din 2012 daruri în pragul sărbătorilor de iarnă.

Este al doilea an la rând în care copiii băimăreni primesc jucării Lego în loc de dulciuri.

Am considerat că este mai util și educativ să îl ajutăm pe Moș să le ofere astfel de jocuri care să le stimuleze inteligența, în locul dulciurilor, iar bucuria copiilor este mai intensă atunci când primesc o jucărie”, a declarat atunci primarul Cătălin Cherecheș.

Potrivit statisticilor, în 2012 nu mai puțin de 9.500 de copii au primit pachete în cadrul acestui proiect, în 2013 – 10.600, în 2014 – 10.400, în 2015 – 10.000, în 2016 – 8.500, în 2017 – 9.500, iar în acest an 10.200 de elevi și preșcolari au primit daruri de la Moș.

Este al șaptelea an în care îl ajut pe Moșul să ajungă la toți copiii din Baia Mare și al doilea an în care, în loc de dulciuri, oferim Lego. Zeci de mii de copii au primit în acești ani daruri de la administrația locală și tradiția o vom păstra cel puțin cât timp voi fi eu primar. Pentru că Moșul vine la toți copiii din Baia Mare nu este despre un cadou, ci este o experiență pentru fiecare micuț emoționat pe care l-am întâlnit pe parcursul acestor ani. Sunt bucuros că am reușit să contribui la fericirea lor. Investim în toate domeniile, de la învățământ la infrastructură, dezvoltare, economie, sănătate și până la social, însă este important să venim și cu gesturi mici, dar care înseamnă atât de mult pentru cea mai importantă categorie de cetățeni: copiii. 10.200 de preșcolari și elevi de clasele primare primesc în acest an vizita și darurile Moșului”, se arată într-o postare publicată pe rețeaua de socializare Facebook de către primarul Cherecheș.
ActualMM
Sursă foto: Facebook/ Cătălin Cherecheș
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA