Acasăsinucidere maramuresPENTRU A TREIA OARĂ ÎN ACEST AN - Vulcanul Etna a erupt...

PENTRU A TREIA OARĂ ÎN ACEST AN – Vulcanul Etna a erupt violent. O echipă BBC, prinsă în explozii

DISTRIBUIȚI

PENTRU A TREIA OARĂ ÎN ACEST AN Vulcanul Etna a erupt din nou puternic, pentru a treia oară în acest an. De această dată au fost rănite mai multe persoane în urma seriei de explozii de pe muntele vulcanic din Italia.

PENTRU A TREIA OARĂ ÎN ACEST AN Un grup de turişti aflat pe Vulcanul Etna a fost surprins de violenta erupţie. Martoră la eveniment a fost şi o echipă a postului britanic BBC.

Sunt cel puţin 10 răniţi, transmite presa italiană, inclusiv câţiva jurnalişti britanici. Şase dintre răniţi au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă nu sunt în pericol, scrie Observator.

„Suntem prinşi într-un incident pe Muntele Etna. Echipa BBC şi nişte turişti au fost surprinţi de o uriaşă explozie, soldată cu răniţi şi care a dus la evacuare”, a scris, pe Twitter, jurnalista Rebecca Morelle, de la BBC.

Unii dintre turişti au suferit arsuri sau lovituri la cap, în urma exploziilor. Alţii au avut noroc şi au scăpat nevătămaţi. Cu toţii au fost evacuaţi cu ajutorul salvamontiştilor italieni, care au intervenit urgent.

Vulcanul Etna a erupt pentru a treia oară în ultimele săptămâni.

sursa INFO şi FOTO

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA