Acasă Eveniment PENSIONARE - Final de carieră pentru 25 de poliţişti ai IPJ Maramureş

PENSIONARE – Final de carieră pentru 25 de poliţişti ai IPJ Maramureş

DISTRIBUIȚI

PENSIONARE Un număr de opt ofiţeri şi 18 agenţi de poliţie şi-au luat rămas bun joi, 28 iulie, de la colegii lor din Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş în cadrul unei manifestări festive organizată la sediul unităţii.

PENSIONARE Cei 26 de poliţişti au decis să-şi dedice restul timpului familiilor de acasă, pe care le-au neglijat de multe ori din cauza muncii de poliţie ce nu are program fix şi nu suportă amânare.

Fiecare dintre ei este mulţumit de ce a realizat şi îşi doreşte ca cei ce vor veni să obţină aceleaşi rezultate bune şi să ţină colectivele unite.

pensionare ipj

Ziua de 8 iulie 2016 a fost ultima zi de muncă pentru comisarul şef de poliţie Mircea-Gigel Sabou, şeful Poliţiei Municipiului Baia Mare.

După 28 de ani de activitate desfăşurată doar în cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare, unde a descifrat toate tainele muncii de poliţie şi şi-a clădit cu migală ascensiunea carierei profesionale, parcurgând în condiţii optime toate etapele, comisar şef Mircea-Gigel Sabou a ajuns la punctul unui nou început.

În ultimii 17 ani în care a ocupat funcţii de conducere, a fost mereu alături de poliţiștii pe care i-a condus, alături de care a reușit să realizeze un climat optim de ordine și siguranţă publică la nivelul municipiului reședinţă de judeţ.

L-au ajutat în acest demers și cunoștinţele teoretice acumulate în urma mai multor cursuri de specializare, cunoștinţe care au fost transpuse cu profesionalism în activităţile specifice de poliţie finalizate cu rezultate foarte bune în activitatea structurii pe care a condus-o, aspecte reliefate și de calificativele foarte bune obţinute în întreaga carieră, recompensele, distincţiile și semnele onorifice acordate.

Chiar dacă pleacă din sistem, el rămâne preşedinte IPA (Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Regiunea Maramureş), mandatul expirându-i în octombrie 2018. Până atunci are un obiectiv de îndeplinit. Acela de a inaugura Casa IPA de la Nistru.

Alături de şeful Poliţiei Municipiului Baia Mare, alţi 25 de poliţişti au păşit în sala de şedinţă cu o misiune diferită. Nu s-au dat ordine, nu s-a discutat despre situaţia operativă ci s-a făcut un bilanţ al amintirilor şi al performanţelor.

Au predat ştafeta comisar șef Orzac Ioan, şeful Poliţiei Oraşului Baia Sprie, comisar șef dr. Pașca Viorel, expert criminalist oficial în domeniul  „expertiza  pentru detecţia comportamentului simulat (poligraf)”, comisar șef Bîrsoan Nicolae-Iacob, şeful Biroului Poliţie Rutieră Baia Mare, comisar șef Săucan Nicolae-Gheorghe, comisar șef Achim Ioan, comisar șef Orădeanu Petru, comisar șef Cadar Dorina şi  şi agenţii de poliţie: agent șef principal Oros Teofil-Sorinel, agent șef principal Giurgea Ioan, agent şef principal Lemnean Gheorghe, agent șef principal Covaci Ion, agent șef principal Mureșan Vasile, agent șef principal Corui Dănuț, agent șef principal Cureu Ioan, agent șef principal Cureu Ludovic, agent șef principal Sabadîș Ion, agent șef principal Blaga Felician-Stelian, agent șef principal Pitiritean Gheorghe-Octavian, agent șef principal Szabo Zoltan, agent șef principal Demeter Ștefan, agent șef principal Ardelean Ioan-Andrei-Manuel, agent șef principal Buda Dumitru, agent șef principal Suci Ioan, agent șef principal Podea Nicolae şi agent șef Hoban Vasile-Gheorghe.

Şeful inspectoratului, chestor de poliţie dr. Viorica Marincaş, şi-a exprimat recunoştinţa pentru profesionalismul, onoarea şi demnitatea cu care toţi poliţiştii şi-au făcut datoria, le-a înmânat diplome şi plachete de merit pentru întreaga carieră, urându-le multă sănătate şi împliniri alături de familiile lor.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Proctoline
TE-AR MAI PUTEA INTERESA

CAZ ȘOCANT ÎN MARAMUREȘ – Pădurar ATACAT cu ranga în pădure de către hoții de lemne

Un nou caz șocant a avut loc zilele trecute în Maramureș, într-o pădure de pe raza localității Repedea. Potrivit VasileDale.ro, un pădurar a fost...

SCANDAL SEXUAL MARAMUREȘ – Cristi Vasc, fost fotbalist și director sportiv la FC Baia Mare, acuzat că a trimis imagini indecente unei eleve de...

Un adevărat scandal sexual a ieșit la suprafață în Maramureș. Cristi Vasc (51 de ani), fost jucător de fotbal în Liga 1 la echipe...

CORONAVIRUS MARAMUREȘ – Număr RECORD de noi infectări și morți în ultimele 24 de ore. Încă un liceu închis în Baia Mare

Record negativ de noi infectări, dar și de persoane decedate din cauza COVD-19 în ultimele 24 de ore atât la nivel național cât și...

EVADAREA DIN BAIA MARE – Doi agenți și doi ofițeri sunt cercetați penal

În urma cu aproape o lună, doi tineri ucraineni au evadat din centrul de arest al IPJ Maramureș, situat în Baia Mare. ActualMM v-a...

EXPERIMENT ȘOCANT – Un polițist român și-a dezinfectat mâinile cu spirt, apoi a suflat în etilotest. Ce valoare a arătat aparatul

Un polițist de la Rutieră din Bihor a făcut un experiment prin care a demonstrat că aparatul etilotest poate fi "păcălit” dacă şoferul s-a...