AcasăActualitateSocialAdio școală! – 170 de dascali au primit decizia de pensionare. Invitatat...

Adio școală! – 170 de dascali au primit decizia de pensionare. Invitatat la chef – Liviu Marian Pop, ministrul pentru dialog social

DISTRIBUIȚI

”Aproximativ 170 de angajati din invatamantul maramuresean s-au pensionat in cursul anului scolar 2011-2012. Pentru cei care au primit decizia de pensionare pana la data de 31 august 2012, Sindicatul Liber din Invatamantul Maramures organizeaza in zilele de 12 si 13 octombrie a.c., la Ocna Sugatag, la hotelul Eurosind, Festivitatea de premiere a membrilor de sindicat. Nu este in eveniment in premiera in sindicatul maramuresean. Organizam acest eveniment de 7 ani deoarece consideram ca merita cei care se pensioneaza din sistemul de educatie sa aiba parte de un moment festiv. Vom continua traditia de a organiza festivitatea de pensionare a membrilor de sindicat – cadrele didactice, auxiliare si nedidactice – si anii urmatori”, a spus președintele Ioana Petreuș.

In semn de recunostinta pentru devotamentul fata de meseria pe care au particat-o zeci de ani, conducerea sindicatului le-a pregatit un moment festiv, in cadrul caruia vor fi acordate premii constand in diploma, flori si o suma de bani simbolica, iar la finalul ceremoniei va fi organizata o masa festiva pentru cei 84 de membri care au comfirmat participarea.

In 12 octombrie, ora 10,00 festivitatea va fi organizata pentru membrii SLI Maramures din zonele Baia Mare Imprejurimi, Ulmeni, Targu Lapus, iar in 13 octombrie (ora 10.00) vor participa cei din Sighet, Valea Izei, Viseu, Borsa. Cei care nu participa la festivitate isi vor putea ridica premierul de la sediul sindicatului.

Printer invitati se numara ministrul delegat pentru dialog social, Liviu Pop, inspectorul scolar general, Ana Moldovan si primarul din Ocna Sugatag, Mihai Ivaszuk.

Informatii furnizate de presedinte prof. Ioana Petreus

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA