spot_img
AcasăActualitateSocialPenitenciarul Baia Mare - Opt detinuti vor participa la manifestarile prilejuite de...

Penitenciarul Baia Mare – Opt detinuti vor participa la manifestarile prilejuite de aniversarea a 227 de ani de la infiintarea Inchisorii Gherla

DISTRIBUIȚI

Maine, 18 octombrie, opt persoane private de libertate aflate în custodia Penitenciarului Baia Mare vor participa la sediul Penitenciarului Gherla, la o serie de manifestări culturale, artistice şi sportive prilejuite de aniversarea a 227 de ani de când fosta cetate de luptă Gherla s-a transformat în închisoare centrală pentru Transilvania.

Penitenciarele invitate să participe la aceste activităţi, reunite sub titulatura „Punţi între ziduri”, ediţia a V-a,  sunt: Oradea, Bistriţa, Baia Mare, Satu Mare şi Spital Penitenciar Dej. Persoanele private de libertate vor participa la competiţiile sportive de fotbal – tenis, şah şi tenis de masă.

Prin organizarea acestor activităţi comune se urmăreşte creşterea  reprezentativităţii mesajului recuperativ al pedepsei privative de libertate în societatea românească contemporană, dezvoltarea abilităţilor artistice şi sportive a persoanelor private de libertate în contextul exersării comportamentelor de tip pro-social, precum şi îmbunătăţirea colaborării între penitenciare.

ALTE DETALII DESPRE PROGRAMUL MANIFESTARILOR AFLA AICI

foto: gherlainfo.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA