spot_img
AcasăActualitatePoliticPedeliştii se sfâşie între ei! Plăcintă a demisionat din PDL. Berceanu: Voi...

Pedeliştii se sfâşie între ei! Plăcintă a demisionat din PDL. Berceanu: Voi cere demisia lui Boc. Preda: Au condus de au omorât România!

DISTRIBUIȚI

Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat, miercuri, că actuala conducere a PDL trebuie să se dea la o parte, fiind necesară organizarea unui congres extraordinar al partidului, care să aleagă o nouă echipă. Berceanu, liderul PDL Dolj, a anunţat că, joi, în Colegiul Director, îi va cere demisia lui Emil Boc din fruntea PDL. Radu Berceanu a susţinut că întreaga conducere centrală a partidului trebuie să plece.
„Nu poţi să vrei să fii şef şi când se întâmplă ceva să nu ai nicio responsabilitate. Trebuie ca întregul BPN, conducerea centrală naţională a partidului, să-şi dea demisia şi să facem un congres mare de 5.000 de oameni, cum am făcut totdeauna, în afară de ăsta ultimul, mai aranjat aşa, în care să decidă cine să conducă şi mai ales când să conducă, cei care au muncit şi au câştigat, au participat la aceste alegeri: primarii, cei care au candidat de primari şi au ratat la 20-30 de voturi, că ăia sunt oamenii pe care se bazează partidul”, a afirmat senatorul PDL.

Întrebat dacă solicită inclusiv demisia preşedintelui PDL, Emil Boc, Berceanu a răspuns: „Sigur că da!”.
De asemenea, Berceanu a precizat că joi va cere organizarea unui congres extraordinar.
El a susţinut că trebuie să-şi expună punctul de vedere, chiar dacă a decis să nu mai candideze la următoarele alegeri.
„Nu înseamnă că nu mă mai interesează ce se întâmplă cu PDL, la care de la începuturile începuturile lui am muncit şi am pus şi eu o cărămidă, două, şi nu-mi place să văd o casă la care am participat la construcţie şi văd că vine unul, fură ferestrele, vine altul, fură acoperişul şi numănui nu-i pasă. Pentru că sunt unii care au venit alaltăieri, au stat un picuţ aşa şi pleacă, gen doamna Plăcintă. N-am de gând să las lucrurile aşa, pe ideea «lasă, dom’le, tu nu mai candidezi, aşa că taci din gură». Nu, nu am de ce să tac din gură, am foarte multe lucruri de spus şi, repet, nu înseamnă că dacă nu mai candidez nu mă interesează”, a mai spus senatorul PDL.

Preda, atac dur la Udrea şi prietenii ei: Au condus de au omorât România!

Deputatul PDL Cezar Preda s-a declară extrem de nemulţumit atât de demisia Elenei Udrea din conducerea PDL Bucureşti, cât şi de dezertarea Sorinei Plăcintă din partid.
„Mare caracter are doamna Plăcintă, e un model de urmat pentru tot ce înseamnă politica românească. Asta e, ce să comentez eu despre Plăcintă, venită cu trei luni înainte de alegeri în partid, pusă imediat ministru de grupul de prieteni care conducea PDL, cu doamna Udrea, nu cu alţii… Au condus de au omorât România. Şi acum ce-a zis? Nu mai e bine, mă duc la alţii că merge… Or mai fi din aceştia… Cum au venit, aşa au şi plecat. Dar mai întâi au nenorocit prin priceperea pe care au avut-o şi partidul şi ţara, acum pleacă, fug. Ar trebui să răspundă grupul acela de prieteni care se puneau miniştri prin 2009 unul pe altul. Demisiile la noi sunt lucruri rare. Găsiţi una la 100 onorabilă. Restul stau acolo, poate vine Puterea din nou. Sunt foarte dezamăgit pentru că în campania asta eu am intrat în bătălie, n-am stat la televizor. Eu am fost pe toate coclaurile. Lumea n-a zis nimic de Băsescu, de salarii, de pensii… Lumea pe stradă zicea de Boc, de Udrea, şi de modul arogant cu care am guvernat… Cum să nu fiu supărat?” , a mai spus Preda.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA