spot_img
AcasăActualitatePoliticPedeliștii l-ar răstigni pe Blaga, dar nu au alt ”tâlhar” la schimb!

Pedeliștii l-ar răstigni pe Blaga, dar nu au alt ”tâlhar” la schimb!

DISTRIBUIȚI

Incinsi de esec, mai multi pedelisti ar vrea sa-i ia gatul lui Vasile Blaga. Caruia unii dintre colegii de partid nu au ezitat sa-i ceara deja demisia. O relatie in cel mai bun caz rece cu Traian Basescu si o infrangere rasunatoare in alegeri, acesta este bilantul celor cinci luni de mandat al lui Vasile Blaga in fruntea PDL. Perioada in care ”aripa Boc” a fost nevoita sa dea in marsarier si sa intre in silenzio stampa, pentru a nu fi luata la refec de noua conducere a partidului.
Iata insa ca rezultatul lamentabil de duminica a distrus definitiv aura de lider eficient avuta de Blaga, moment exploatat imediat de adversarii sai interni. Care vorbesc, neoficial deocamdata, despre posibilitatea revenirii lui Emil Boc in fruntea PDL.

”Daca ramaneam cu Boc si candidam sub sigla PDL treceam de 20%”, acuza acestia, adaugand in context si cateva ”urari” pentru ceata de moralisti dominata de Monica Macovei. ”E bine cand noi, curatati de corupti, luam 16%, iar Stan (Ion Stan, PSD) ia 67%. E foarte bine”, concluzioneaza amar pedelistii.

La fel de adevarat este ca nu toti democratii s-au napustit pe Vasile Blaga, ci unii vor ca lucrurile sa fie mai intai bine judecate la rece. Abordare care este insa doar la prima vedere favorabila actualului lider, din moment ce Blaga este pasuit doar din cauza ca pedelistii nu au niciun lider de schimb. In plus, o lupta interna pentru putere s-ar putea solda cu noi dezertari din partid, pericol care planeaza oricum asupra PDL-ului in viitoarea legislatura.

Blaga recunoaste ca itele PDL-ului sunt tare incurcate, dar spune ca simpla sa demisie nu va rezolva nimic. Solutia avansata de el: trecerea imediata la ”reconstruirea partidului” si alegerea unei noi conduceri in primavara. Iar ca supapa imediata a nemultumirilor a fost convocat, vineri, Colegiul Director, reuniune dedicata pedelistilor care vor sa-si verse oful direct in urechile sefilor. (pesurse.ro)

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA