Acasă Actualitate Social PE VORBELE METEOROLOGILOR – Luni și marți vom avea parte de o...

PE VORBELE METEOROLOGILOR – Luni și marți vom avea parte de o vreme caldă și frumoasă

DISTRIBUIȚI

Primele două zile ale săptămânii viitoare ne aduc o vreme caldă, cu temperaturi maxime ce vor atinge, luni, până la 28 de grade, în timp ce marţi se așteaptă să se înregistreze izolat chiar şi 30 de grade Celsius, potrivit meteorologilor.

Astfel, luni, în țară, vremea va continua să se încălzească, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 grade în Maramureş şi 28 de grade în extremitatea de sud-vest. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 5 şi 17 grade. Cerul va fi temporar noros şi mai ales pe parcursul zilei vor fi averse, posibil însoţite de descărcări electrice, local în zonele montane şi în regiunile nordice, pe arii restrânse în centru şi nord-est şi izolat în restul teritoriului, iar noaptea ploile se vor semnala pe spaţii mici, cu precădere la munte şi în jumătatea de vest a ţării. De asemenea, în Capitală, luni, vremea va continua să se încălzească. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general slab.

Marţi, în țară, procesul de încălzire va continua, iar vremea va deveni caldă, chiar deosebit de caldă în regiunile sud-vestice, unde se vor înregistra temperaturi maxime de până la 30 de grade, plecând de la 16 grade în Deltă şi pe litoral. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales în cursul zilei când se vor semnala averse în general slabe cantitativ şi descărcări electrice local în zonele montane, pe arii restrânse în centru, nord şi nord-est şi izolat în restul teritoriului. Temperaturile minime se vor încadra între 7 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 18…19 grade în Dealurile de Vest.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA