AcasăEvenimentSportPE URMELE TATĂLUI – George, băiatul lui Ghiță Mureșan se impune în...

PE URMELE TATĂLUI – George, băiatul lui Ghiță Mureșan se impune în baschetul american

DISTRIBUIȚI

Fiul lui Gheorghe „Ghiță” Mureșan, George, a fost acceptat în prestigioasa echipă de baschet Georgetown Hoyas de la Universitatea Georgetown din Washington DC. Anunțul a fost făcut săptămâna aceasta de către reporterul Rob Dauster de la NBCSports.com. Tânărul termină anul acesta liceul Sf. Andrew din statul Maryland, loc unde s-a impus deja în meciurile de baschet. Are o abordare mai șlefuită decât a tatălui său care s-a bucurat de o carieră inedită în NBA și la echipele Washington Bullets și New Jersey Nets, informează cunoastelumea.ro.

Tânărul Mureșan joacă puternic cu mingea. Are mișcări rapide și se impune la aruncarea cu spatele la coș. Adolescentul arată, de asemenea, un talent deosebit când este nevoit să blocheze, când apelează la salturi, dând dovada de o tenacitate și competitivitate evidentă, care îl vor ajuta să se impună în echipa Universității Georgetown.

Mureșan tatăl a vorbit despre fiul său pentru publicația Washington Post: „Sunt foarte mândru de el. Când pierd un meci cu el mă simt rău. I-am spus însă tot timpul că cel mai important nu este baschetul; trebuie să se și distreze. Nu vreau ca el să devina ca mine. El e mult mai deștept decât mine.”

Faptul că tânărul Mureșan a fost în măsură să iasă în evidență suficient de puternic în echipa sa de la liceul Sf. Andrei și să i se acorde prioritate la un program la Universitatea Georgetown, este de bun augur pentru viitorul său în baschet. Dacă el continuă să se apropie de înălțimea tatălui său, va crește în valoare și pe partea aceasta.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA