AcasăActualitatePE ULTIMUL DRUM - Timea va fi înmormântată mâine în Cimitirul Dealul...

PE ULTIMUL DRUM – Timea va fi înmormântată mâine în Cimitirul Dealul Florilor din Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Tânăra de numai 25 de ani din Baia Mare, decedată în urmă cu două zile pe patul de spital după ce a fost infectată cu virusul COVID-19, va fi înmormântată mâine. Anunțul a fost publicat pe rețelele de socializare de către fratele Timeei, care face apel către toți cei care vor dori să fie prezenți să poarte mască și să respecte măsurile de distanțare socială.

Timea era profesoară de biologie, la secția maghiară, și a predat la trei școli din județ: în Seini, Arduzel și Coltău. Era căsătorită și nu avea copii.

Imediat după tragica veste care a zguduit comunitatea din Maramureș, apropiații, prietenii, familia, dar și colegi din mediul educațional au transmis mesaje de condoleanțe pentru tânăra profesoară a cărei viață s-a stins mult prea devreme. Trebuie de precizat faptul că, potrivit informațiilor oficiale ale autorităților, tânăra nu a prezentat comorbidități.

Profesorii din județ, în șoc

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer”, au scris pe Facebook colegii ei de la Liceul Tehnologic Agricol “Alexiu Berinde” din Seini.

O familie îndurerată

Vaaaaai sufletul meu,surioara mea dragă… De ce mi te-ai dus așa repede? Cine va avea grija de mine de acum înainte? Cine o sa îmi scrie zilnic? Cine o să mă sune zilnic să vadă dacă sunt bine,cine? Nu trebuia să pleci așa repede,aveai o viață întreagă înainte,o viață frumoasă,Ba chiar minunată… Nu trebuia să pleci așa repede surioara mea dragă… Să știi că te-am iubit nespus de mult deșii nu ți-am arătat îndeajuns,te-am iubit mereu și te voi iubii toată viața mea de acum înainte suflet blând,sper să mă veghezi de acolo de sus și să ai grijă de mine și de noi toți restul ce am rămas în urmă, te iubesc”, se arată în mesajul fratelui Timeei.

Condusă pe ultimul drum

Pentru cei ce doresc să îi aducă un ultim omagiu, înmormântarea Timeei va avea loc mâine, 27 august, începând cu ora 12:00, la Cimitirul Dealul Florilor din zona Parcului Municipal Regina Maria din Baia Mare.

ActualMM

Foto: Facebook.com

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
TE-AR MAI PUTEA INTERESA