spot_img
AcasăActualitatePE TRENUL BUCUREȘTI-BAIA MARE – A vrut să își ocupe locul trecut...

PE TRENUL BUCUREȘTI-BAIA MARE – A vrut să își ocupe locul trecut pe bilet, dar nu a avut loc de controlori: „Ăsta e compartimentul de serviciu”

DISTRIBUIȚI

PE TRENUL BUCUREȘTI-BAIA MARE   În România o călătorie cu trenul din București spre Baia Maia Mare te lasă pur și simplu fără vlagă, fără niciun chef de a mai vizita județul Maramureș. După ce stai îndoit 12-13 ore pe scaunele incomode din vagoanele românești, odată ajuns abia reușești să de ridici și să cobori din tren.

 

Pe lângă toate aceste inconveniente, un călător care dorește să rămână anonim a mai avut parte de o surpriză în lunga lui călătorie din București la Baia Mare.

Odată pornit aseară la 20.55 din Gara de Nord București (ajuns în Baia Mare, astăzi la ora 9.30) când a dorit să se instaleze pe locul trecut pe bilet surpriză mare: locurile respective erau „rezervate” de controlori. „Compartiment de serviciu”, a fost replica „nașilor”. E drept i s-a alocat urgent un alt loc, chiar lângă „compartimentul de serviciu” care ocupa șase locuri.

Cum vagonul nu era compartimentat, ci la ”comun”, controlorii și-au improvizat urgent „locuința” pentru următoarele 12-13 ore. Au tras perdele și au ridicat cortul. Mai ceva ca celebrul film sovietic „Șatra”.

„Șase locuri ocupate aiurea, locurile de bagaje la fel. Călătorii nici măcar la toaleta din capătul vagonului nu aveau acces din cauza compartimentului de serviciu. Aceasta a fost transformată în fumoar. La coborâre am văzut mucuri de țigări pe jos”, susține călătorul nostru.

Imaginile video filmate de turistul bucureștean sunt elocvente și demonstrează încă odată, dacă mai era nevoie, de ce a călători cu trenul în România este o adevărată aventură.

Sursă info și foto: Vasile Dale

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA