AcasăActualitatePE SURSE/GHIȚĂ, CĂUTAT ÎN BAIA MARE - SRI și Direcția de Operațiuni...

PE SURSE/GHIȚĂ, CĂUTAT ÎN BAIA MARE – SRI și Direcția de Operațiuni Speciale controlează pensiuni în căutarea lui Sebastian Ghiță

DISTRIBUIȚI

 

De aproximativ 10 zile, fostul deputat Sebastian Ghiță este de negăsit. Acesta se afla sub control judiciar în momentul dispariției, iar de atunci instituțiile competente ale statului îl caută pe plan național și internațional. Sebastian Ghiță nu s-a prezentat în urmă cu câteva zile nici la sediul IPJ Prahova, unde trebuia să dea cu subsemnatul în cadrul măsurii de control. Procurorii cer arestarea sa preventivă, măsură care v-a fi luată în discuțe de Înalta Curte de Casație și Justiție în data de 5 ianuarie 2017, ca urmare a încălcării prevederilor controlului judiciar.

Între timp, Sebastian Ghiță este căutat mai ceva ca acul în căruța cu fân, pe plan național și internațional. Surse ActualMM arată că în cursul zilei de duminică, 1 ianuarie 2017, Direcția de Operațiuni Speciale și SRI au organizat căutări inclusiv în municipiul Baia Mare. Ghiță ar fi fost căutat la o renumită pensiune din Baia Mare, situată în apropierea Centrului Vechi, dar și în alte locații din împrejurimi.

„Prea puțin probabil ca Sebastian Ghiță să mai fie în țară, însă instituțiile statului îl caută peste tot. Majoritatea acestor acțiuni sunt ținute la secret. În prima zi din 2017 echipe formate din ofițeri SRI și de la Direcția de Operațiuni Speciale au luat la puricat o pensiune din zona Centrului Vechi din Baia Mare, dar și alte câteva locații din oraș. Poate este vorba de un control preventiv sau poate au primit informații că acesta ar fi fost văzut în zonă. Situația, per ansamblu, este oarecum de-a râsul plânsul”, arată sursa ActualMM.

Vom reveni cu amănunte.

 Sursă foto.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA