AcasăActualitateACTUALIZARE/ PE SURSE | Spitalul de Pneumoftiziologie (TBC) va avea din 1...

ACTUALIZARE/ PE SURSE | Spitalul de Pneumoftiziologie (TBC) va avea din 1 februarie un nou manager

spot_img

DISTRIBUIȚI

Primarul Cătălin Cherecheș ar fi dat astăzi dispoziție pentru schimbarea managerului Spitalului de de Pneumoftiziologie (TBC) din Baia Mare. Conform surselor noastre, începând de mâine, 1 februarie, Rareș Pop ar urma să preia frâiele conducerii acestei unități spitalicești, în locul Gabrielei Hofer. Decizia se pare că ar fi survenit în urma rezultatelor analizei activității acesteia.

Informația nu a fost, încă, confirmată de repezentanții Primăriei Baia Mare. Vă reamintim că la acest spital au fost deja investite sume impresionante în urmă cu un an când, în doar câteva zile, s-a realizat investiția necesară pentru a trata aici pacienți COVID în stare gravă, fiind asigurate cele mai optime condiții împreună cu o secție ATI complet funcțională. Decizia de a-l numi pe dr. Rareș Pop în această funcție de manager al spitalului pare plauzibilă ținând cont de buna colaborare dintre acesta și primarul municipiului Baia Mare, cei doi reușind să facă echipă bună în perioada pandemiei mai ales.

Conform surselor noastre, numirea acestuia va fi pentru o perioadă limitată de timp, urmând probabil să se realizeze un concurs pentru ocuparea funcției, în scurt timp.

Dr. Rareș Pop este directorul Direcției de Sănătate Publică Maramureș din 2010.

Vom reveni cu informații oficiale.

ACTUALIZARE:

Primăria Baia Mare a transmis, în urmă cu puțin timp, un comunicat de presă oficial prin care confirmă faptul că Rareș Pop va fi, începând de mâine, noul manager al Spitalului TBC. Vă redăm mai jos documentul:

ActualMM

Sursă foto: Spitalul de Pneumoftiziologie „Dr. Nicolae Rușdea”; Facebook.com

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA