AcasăberzmudePE SURSE - La nivel de tineret, ACL se clatina in Baia...

PE SURSE – La nivel de tineret, ACL se clatina in Baia Mare. Se zvoneste ca sursa problemei ar fi diferenta dintre sumele primite de tineri pentru huiduirea lui Ponta

DISTRIBUIȚI

  50 de lei versus 100 de lei. Atat se aude pe la colturi (si daca n-ar fi, nu s-ar auzi…) ca ar fi primit tinerii activisti din PNL si PDL pentru a-l huidui pe Victor Ponta cu ocazia vizitei in Baia Mare. Daca la protest tinerii din cele doua formatiuni aflate in alianta electorala s-au inteles bine, imediat dupa eveniment acestia s-au dus sa sarbatoreasca gestul lor pioneresc.

Involuntar a aparut in discutie si tema remuneratiei, moment in care ar fi inceput disputa. Se pare ca tinerii indemnati sa iasa in strada de catre deputatul PNL Mircea Dolha au fost mai castigati, generozitatea parlamentarului fiind binecunoscuta in situatii de razboi.. 100 de lei se pare ca ar fi fost suma primita de fiecare tanar din PNL care l-a huiduit pe Ponta.

In tabara cealalta, a tineretului PDL condus de Titel Oltean, situatia se aude ca este mai modesta, tinerii activisti primind doar 50 de lei. Tot pe surse am aflat ca tinerii vor sa mearga in audienta la Mircea Man, de la care spera sa obtina diferenta de bani.In caz contrar, se spune, unii dintre tinerii activisti ai PDL au de gand sa treaca in tabara sustinatorilor lui Ponta.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA