AcasăActualitateOFICIAL - Ionel Bogdan, președintele PNL Maramureș, în autoizolare la domiciliu. A...

OFICIAL – Ionel Bogdan, președintele PNL Maramureș, în autoizolare la domiciliu. A intrat în contact cu persoane suspecte de COVID-19

spot_img

DISTRIBUIȚI

PE SURSE Numărul persoanelor infectate cu noul Coronavirus crește de la zi la zi în România. Printre ultimele cazuri confirmate la nivel național se află un bărbat și o femeie din Constanța care munceau în cabinetul parlamentar al senatorului Vergil Chițac. De asemenea, Chițac a fost astăzi confirmat ca având virusul COVID-19, cel mai probabil luându-l de la cei doi angajați ai săi.

Știrea cum că senatorul este infectat cu noul coronavirus a stârnit panica printre parlamentari. Cu atât mai mult cu cât Chițac a intrat în contact cu mai mulți oficiali, printre care și Ludovic Orban.

Potrivit unor surse, printre cei cu care Vergil Chițac a intrat în contact se află și președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan. Cei doi ar fi intrat în contact direct la ședința Biroului Politic Național de luni, 9 martie. Conform acelorași surse, se pare că Ionel Bogdan s-ar afla acum în autoizolare la domiciliu. Asta după ce, inclusiv ieri, a luat parte la ceremonia de depunere a jurământului noului subprefect de Maramureș, Mihaela Oana Oșan, unde a intrat în contact inclusiv cu prefectul județului Maramureș, Nicolae Silviu Ungur.

Ne rămâne doar să sperăm că măsura autoizolării la domiciliu a președintelui PNL Maramureș este strict o măsură de precauție, și că acesta nu a contactat virusul. În caz contrar, dacă acesta se va dovedi infectat cu noul Coronavirus, toate persoanele cu care a intrat în contact (nu puține), printre care și prefectul, subprefectul și alți reprezentanți ai administrației județene și locale, vor fi nevoiți să se autoizoleze și să fie monitorizați.

Actualizare:

În urma evenimentelor petrecute astăzi, am decis să mă autoizolez la domiciliu și să urmez întocmai regulile stabilite de autorități. Așa cum se știe deja public, astăzi a fost confirmat faptul că domnul senator Vergil Chițac este infectat cu coronavirus și, deși nu am intrat în contact direct cu dumnealui la ședința partidului de luni și nici ulterior, am decis să mă supun acelorași reguli ca toți cetățenii aflați în situații similare. Prin urmare, am solicitat DSP Maramureș să îmi preleveze probe, să îmi facă testul corespunzător și m-am autoizolat la domiciliu.

Precizez că mă simt bine și nu am niciun simptom din cele specific infectării cu acest virus. Îmi continui munca, dar o voi face de acasă, pentru că nu doresc să pun pe nimeni în pericol în eventualitatea unei posibile infectări. Sunt la dispoziția cadrelor medicale și a tuturor celor care gestionează aceste situații, așa cum este firesc. Să fim responsabili în asemenea momente este cel mai important, pentru noi, dar mai ales pentru cei dragi. Vă mulțumesc pentru grija dumneavoastră, pentru mesajele pe care mi le-ați transmis și vă doresc, din suflet, multă sănătate tuturor„, a transmis, printr-un comunicat de presă, președintele PNL Maramureș.

Adrian Barbur

 

Foto: Facebook PNL Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA