AcasăEvenimentPE SURSE – Deputat PNL, lobbyist pentru societăţi private. Organele de cercetare...

PE SURSE – Deputat PNL, lobbyist pentru societăţi private. Organele de cercetare ar considera că e vorba de trafic de influenţă

DISTRIBUIȚI

Mare vânzoleală pe la sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului în ultimele săptămâni, unde a fost văzut de mai multe ori un deputat liberal din Baia Mare. Până aici, nimic anormal. Surse ale 2.actualmm.ro arată însă că deputatul a făcut aceste vizite pentru a face lobby pentru o societate privată din Baia Mare, care desfăşoară activităţi în zona de media, respectiv deţine o televiziune. Despre deputat s-a şi zvonit că ar fi patronul din umbră al televiziunii, mai mulţi (foşti) angajaţi discutând personal cu parlamentarul condiţiile de salarizare în contextul preluării televiziunii + de către M.D. Faptul că face lobby pentru o societate comercială este grav, dar şi mai grav este că se prevalează de funcţia de parlamentar pentru a-i impresiona pe angajaţii CNA.

Zvonul pare cu atât mai real cu cât în urmă cu câteva luni o societate care doreşte să repornează activităţile de prelucrare a deşeurilor miniere în buricul târgului, avea un mare susţinător în persoana deputatului liberal, care mai că n-a jurat cu mâna pe Biblie că cianura e inofensivă.

Organele de cercetare ar considera lobbyul făcut de un parlamentar pentru societăţi private drept trafic de influenţă.  Rămâne de văzut cât de repede se va sparge ulciorul care a mers suficient de des la apă, dar a scăpat, deocamdată, neatins.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA