AcasăAdministrațiePE SURSE - Consilierul local Gheorghe Gligan, trafic de influență în forul...

PE SURSE – Consilierul local Gheorghe Gligan, trafic de influență în forul decizional local?!

DISTRIBUIȚI

PE SURSE  Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul. Este zicala care se pare că i se potrivește ca o mănușă consilierului local Gheorghe Gligan, ales în forul decizional pe listele Partidului Social Democrat Maramureș. Ajuns ales al urbei, Gheorghe Gligan a pledat de multe ori atât în forul din care face parte cât și pe rețelele de socializare pentru dreptate și justiție. Mai mult, nu de puține ori, cel care până mai astăzi era jurnalist cu acte în regulă, și-a amenințat colegii din Consiliul Local Baia Mare cu anchete făcute de reprezentanții Direcției Naționale Anticorupție.

Doar că realitatea din faptele lui Gheorghe Gligan nu se regăsește și în vorbele pe care le-a învățat pe de rost, împins la spate de mai greii social-democrați.

Prin târg se vorbește că de curând, consilierul local al PSD Maramureș a sunat un om de afaceri din Baia Mare pentru a-i propune să participe la acțiunea Administrației Locale de încredințare directă a lucrărilor de deszăpezire. Dacă cumva amnezia e mare doamnă în casa social-democratului îi aducem acestuia aminte că este vorba despre administratorul firmei Flamgard. Curios este în ce calitate a sunat consilierul local, mai ales că astfel de acțiuni de licitație cu încredințare directă sunt organizate de către executivul Primăriei și nicidecum de aleșii locali.

S-ar fi gândit consilierul să își rotunjească veniturile la început de an cu o sumă obținută în mod necuvenit?

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA